ولی اینکه چه جوری می شه که با وجود لایه سیاه صفحه اصلی سایت زیر اون دیده می شه ! نمی دونم!
Printable View
ولی اینکه چه جوری می شه که با وجود لایه سیاه صفحه اصلی سایت زیر اون دیده می شه ! نمی دونم!
بابا دعوا نکنید ! خوبیت نداره تو یک تاپیک علمی!دوست عزیز ، کد زیر را خودم نوشتم ! در حد مبتدی است .
فقط باید یک لایه ی سیاه ایجاد کنید تا با کلیک رو لینک آن لایه پنهان بشه!
[html]
<html>[/html]
<head>
<title>Hidden Banner</title>
<script>
function hidden(){
document.getElementById("layer1").style.visibility ="hidden";
}
</script>
</head>
<body>
<center>THIS IS YOUR HOME PAGE!</center>
<div style="position: absolute; left:0; top:0; width: 800px; height: 600px; z-index: 1; background-color:#000000" id="layer1">
<p align="center"><b><a href="http://www.yahoo.com/" target="_blank" onclick="hidden()">
<font color="#FFFFFF" size="7">Click Here!</font></a></b></p>
</div>
</body>
</html>
:10: حالا چرا ناراحت میشی؟
[HTML]<body>
<script>
function show(stat){
if (stat){
document.getElementById('translayer').style.visibi lity="visible";
}else{
document.getElementById('translayer').style.visibi lity="hidden";
}
}
</script>
<div id="translayer" style="z-Index:9999;visibility: visible; filter:alpha(opacity=55);-moz-opacity:.50;opacity:.50;height:100%; width: 100%;background-color:black;position: absolute; left: 0px; top: 0px;text-align:center;">
<div onclick="show(0)" style="color:#111;margin-top:100px;background:#aaa;width:200px;height:200px ;">
محل تبلیغات
</div>
</div>
<input type="button" onclick="show(1)" value="show">
</body>
[/HTML]
ببین این درست شد یا نه
:11:نقل قول:
بابا ایول از اینجای کدت خیلی خوشم اومد! دست مریزاد !
خودت نوشته بودی!
[html]
filter:alpha(opacity=55);-moz-opacity:.50;opacity:.50;
[/html]
ف ی ل ت ر (بابا عجب گیری کردیم از این ف ی ل تر مخابرات دیگه حتی واسه حرف های علمی هم نمی تو نیم از این واژه استفاده کنیم!) داشتم می گفتم ف ی ل ت ر آلفا باعث می شه تصویر زمینه دیده بشه!!
این کد css هستنقل قول:
اگه بگردی می تونی مدلهای دیگه فیل#تر رو هم پیدا کنی
من ناراحت نشدم اخه شما میگید حتما که نباید لقمه رو بزارم دهنت من اگر پیدا میکردم که تاپیک نمیزدمنقل قول:
ممنون ولی این یک نمونشه اگر عین این درست کنی که سایت زیرشم معلوم بشه منون میشم عین همین سایت میخوام اگه میشه.
کد:http://85272.bigestblog.com
منظورتو متوجه نمیشمنقل قول:
اینجا که چیزی جز صفحه ساده نیست
نه از لودینگ خبری هست نه از صفحه نیمه شفاف
بیشتر توضیح بده
بابا راست می گه دیگه!!!:18:نقل قول:
:40: در ضمن کد قبلی اش مگه چه عیبی داشت!!:10: