خب آخه شاهین جان واقعن خنده دار نیست؟
مخصوصن انتخاب کردن نوع ISP
Printable View
خب آخه شاهین جان واقعن خنده دار نیست؟
مخصوصن انتخاب کردن نوع ISP
شرمنه من اكانت بهت مي دم اما تهران نت نيست
پس معذورم
:mrgreen:
سلام...اینم از تهران نت! هر موقع از هر ISP دیگه ای هم خواستی بگو من میرم میخرم بعد میام اینجا و از اینکه شما ازش استفاده میکنی ازتون تشکر میکنم...فعلا اینو داشته باش :نقل قول:
نوشته شده توسط Best_Downloads
User: Tehran.NeT
PassWord:tEhrAn.Net
شمارشم که خودت داری دیگه نه؟! :wink:
چیزه راستی ..بزرگ کوچیکی حروف باید رعایت بشه...اگه نشد بگو یه چیز دیگه از خودم درآرم :wink:
فقط سایت پورنو نریا :roll:
*****************بای بای!
خوب بابا ببخشید.نخواستیم اصلا.خداحافظ.نامردها :(
اي بابا دوست عزيز دوستان نظر دادن و فقط تعجب كرده بودن كه شايد البته به جا نبود چون كسي كمكي نمي كنه من موندم چرا پست مي ده ولي شما هم ناراحت نشو دوست خوبم
چون بي احترامي خداي نكرده نشده كه
اگه هم شما ناراحت شدين من معذرت مي خوام
:!: :!: :!:
آقا بست دانلود چرا ناراحت شدی ما فقط می خواستیم که توی جو دوستانه بهت بگیم این درخواست رو جای دیگه ندیا حالا ما دوستانه گفتیم آخه اگه کسی پنج ساعت اینترنت داشت خودش استفاده می کرد چرا بیاد بده به ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
ما اند مراميم
u:tebyannet
p:tebyannet
tel=9718733
گفت اینترنت نه اینترانت.نقل قول:
نوشته شده توسط sina_farzaneh
اونی که شما گذاشتی اینترانت است.
آقا سینا ما که حرفی نداریم شما آخر مرامی فقط اگه میشه اینترنت به این بی چاره بده نه اینترانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sina_farzaneh
كليه علاقمندان به كار با اينترنت مي توانند همه روزه از ساعت 11 الي 12 ظهر
با يوزر نيم ( mehraz46460 )
و پس ورد( kharazmi46690 )
به شبكه آي اِس پي خوارزمي وصل شده و از امكانات اينترنت بهره گيرند
شماره شبكه 19-5246711
--------------------------------------------------------------------------------
بازديدکنندگان گرامي ميتوانند از شناسه کاربري pardise و کلمه عبور 41090 و سرشماره هاي 9714411 و 9714000 بين ساعات 3 تا 6 بامداد و 9 صبح الي 1 بعد از ظهر به صورت رايگان استفاده کنند.
(پسورد هرروز تغيير مي کند) از سايت بگيريد (پرديس)
از ساعت 2 تا 5 بعد از ظهر هر روز از اينترنت استفاده كنيد
User Name:sis_geust
پسورد: چيزي ننويسيد
Network TeL:7637939
منبعش يادم نيست ولي چند ماه پيش ديدمش تو يه سايتي كجا نمي دونم شايدم همين جا ديده باشمش :shock: يادم نيست اميدوارم بدرد بخوره :wink: