سلام دوستان من :20: :11:
فکر نمیکنم از ویندوز باشه چون من هارد 160 سامسونگ که یه ویندوز ساده فقط روش نصب هست رو هم امتحان کردم و باز هنگامی که بوت اسکرین پایان میرسه ری استارت میکنه :41:نقل قول:
آخه من دو تا درایو که تو قسمت Primary IDE بیشتر ندارم و هر وقت اون رو مستر کردم قبلش مکستور رو روی اسلاو گذاشتمنقل قول:
وقتي MASTER مي گذاري شايد يك درايور داشته باشي كه MASTER باشه و با مشكل بهم بزنن
آره وقتی اسلاو هست میشناسه ولی هنگام بالا اومدن ویندوز قاط میزنه و ری استارت میشهنقل قول:
از طریق داس هم فقط یکی از درایو هام که 5 گیگابات هستش و در اون برای ایمیج از طریق برنامه Norton Ghost هست چون FAT 32 هستمیشناسه و درایو اصلی من که حدود 295 GB و NTFS هست رو نمیشناسه :20:
و از طریق Safe Mode هم باز مثل ویندوز عمل میکنه و ری استارت میشه
حالا یه چیز جدید
من بعد از اینکه هاردم این شکلی شد رفتم دور کابلها و دیدم که به جای اینکه کابل هارد ( Primary IDE ) رو به هارد بزنم اون یکی کابل به هاردم وصل بود یعنی اون دو تا کابل جابجا شده بودن
دوم اینکه نمیدونم چرا هارد Hitachi من 2تا جامپر برای تعیین اسلاو و یا مستر داره :41: :19: ؟؟؟؟؟
یادم میاد اون روز اول هم که این هارد لعنتی رو روی سیستم گذاشتم همینطور گیر میداد که اینقدر اون جامپر ها رو عوض و بدل کردم تا ویندوز کامل و سالم اومد بالا
نمیدونم دیگه واقعا داره کلافم میکنه هر روز یه مشکل جدید
ای خدا یا نسل این کامپیوتر رو از روی زمین وردار یا ما رو از شر این کامپیوتر راحت کن (جفتش دوتا شد ) :20: :31:
بازم از دوستان خوبم ممنون هستم مخصوصا جناب Lord عزیز که صمیمانه کمکم کردن
موفق باشید
یا حق