سلام دوسته من
آقا مهران خیلی جالب شده .
افکت های زیبایی به کار بردین .
مهمتر این که من عاشق متال هستم
مرسی
چشم آقا رضا Zip میزاریم .
Printable View
سلام دوسته من
آقا مهران خیلی جالب شده .
افکت های زیبایی به کار بردین .
مهمتر این که من عاشق متال هستم
مرسی
چشم آقا رضا Zip میزاریم .
آفرین فلش من
این طوری هم حجم کمتری پیدا میکنن
و هم هر کامپیوتری قادر به باز کردنشه!!!
راستش من یه سوال در مورد همین کار خودم دارم همین طور که دیدید من توش یه افکت برای سیاه و سفید جلوه دادن بکار بردم حقیقتش این افکت و خودم درست نکردم و از یه فلش دیگه برداشتم البته اولش خودم می خواستم طراحیش کنم ولی وقتی دیدمش به این نتیجه رسیدم که شاید کار یه برنامه باشه پس گفتم همین و بذارم و از شما همین سوال و بپرسم دوستان ایا برنامه یا پلاگینی هست که چنین افکتهایی درست کنه؟
----------------نقل قول:
سلام دوسته
دوسته من ممکنه پلاگین این کار وجود داسته باشه و لی براحتی میشه این طور افکت هایی رو ساخت با یکم حوصله و سلیقه .
WoW
دوستان کارایه جالبی بودن!
دست ما تازه واردها هم بگیرید
موفق باشید
بالاخره داریوش جان و از تاپیک موسیقی متال کشوندم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش جان باور کن کلیپ درست کردن از کارهای دیگه فلش تغریبا راحت تره فقط یکم وقت و حوصله
و صد البته سلیقه می خواد ببین پیشنهاد می کنم همین حالا دست بکار شی شاید از دور بنظر سخت بیاد
ولی وقتی بری توش می بینی می تونی انجامش بدی و کاری نداره
برای شروع هم همین کارها رو ریسورس کن و یکم با نحوه کار اشنا شو فقط از تعداد زیاد لایه ها نترس فقط برو توش
سلام دوسته من
آقا داریوش ، آقا مهران راست میگه ساخت کلیپ خیلی سادست فقط باید یه کم حوصله داسته باشید .
راستی آقا مهران جمله دوم امضاتون خیلی حالبه .
نقل قول::46: ممنون دوستاننقل قول:
من خودم هم یه همچین نیم وجبی چیز!!! بلدم:20: (البته ناچیز) در این مورد ولی درست کردنه کلیپ رو همون طور که خودتون اشاره هم کردید حوصله میخواد البته تمامیه کارهایه گرافیکی و ... هم حوصاله میخواد
خورد خورد باید از حجمه کاریم کم کنم و به این موضوع بپردازم!:10:
یه دونه از خراب کاریهایه بنده رو در این آدرس به عنوان لوگو ببینید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی هم با لایه ها و فریم ها خدا رو شکر ندارم و ازشون نمیترسم:10:
سلام دوسته من
دوسته عزیز خیلی دوست داشتم خرابکاری تونو نگاه کنم :20:
ولی نشد چون Mihanblog مدتی مشکل داره :41:
موفق باشید .
:27:نقل قول:
چیزه خیلی مهمی هم از دست ندادید دوسته من
حداقل شب خواب بد نمیبینید:46:
ممنون بابته توجه :10: