بحث به نظرم جالب اومد گفتم که خودتون تجربه کنید
بین 2 گوشی n73 و p990 در هر دو نور صفحه رو تا آخر ببرید و یک عکس یکسان رو در هر شرایطی در این 2 نگاه کنید
نتیجه رو در همینجا بگید
Printable View
بحث به نظرم جالب اومد گفتم که خودتون تجربه کنید
بین 2 گوشی n73 و p990 در هر دو نور صفحه رو تا آخر ببرید و یک عکس یکسان رو در هر شرایطی در این 2 نگاه کنید
نتیجه رو در همینجا بگید
خوب دوباره الكي حرف زدين
به نظر من كيفيت صفحه نمايش N73 در حد معمولي هست
ولي از گوشي هايي مثل P910 بهتره
از اون جايي هم كه صفحه نمايش P990 پيشرفتي نكرده كيفيتش از N73 خيلي پايينتره
گوشي هاي 6131 و N95 هم صفحه نمايششون با اين گوشي ها فرق داره و با اين گوشي ها مقايسه نميشن
شما ميتوني يه نگاهي هم به موتورولا بندازي البته اونا هم در يك حد هستن
به نظر منم تو این 3 تا ان73
با این که خودم p990 زدم ولی به نظر شما ها احترام میزام و تا الان n73 بیشترین درصد رو داره
هدف من فقط مقایسه این سه گوشی بود لطفا کارخانه هایی مثل سامسونگ و موتو رو داخل نکنید
صفحه نمایش 16 میلیون است نه 17نقل قول:
من حدود 2 ماه پیش n73 داشتم و الان p990 تا اونجایی که فکر می کنم n73 برتر بود ولی تو نظر سنجی k800 هم هست راجع به اونم بحث کنید
نمیدونم چرا نوکیا 6131 رو ننوشتین با 16 میلیون رنگ و قیمت حدود 240 هزار تومن
شک نکنید n73 بهتره. مخصوصا زیر نور آفتاب اون دو تای دیگه رو میخوره ( لایه فلزی مخصوص )
p990 با همون رزولوشن n73 ولی بزرگتره خوب طبیعیه که وضوح کمتری داشته باشه ( پیکسلها رو میشه به راحتی دید )
و اما در مورد برندها حرف دوست خوبم امیر رو قبول دارم. موتورولا ، سامسونگ جزء بهترین ها هستن.
والا بعضی ها از روی تعصب میگن ن73 (حالا تعصب بیجا و .....)
ولی طبق اون چیزی که من کار کردم و تجربه دارم پ990 واقعآ عالی تر از همه هست
ن73 هم ال سی دی خوبی داره و چون از ک800 بزرگتره بیشتر آدمو جذب میکنه
ک800 هم ال سی دی واقعآ عالی داره و چون اندازش کوچیکتره پ پیکسلهاش کوچیکتر و کیفیت بهتری دار (از هر دو)
ولی چون بربچ اینجا از روی تعصب و چشمشون به عقلشون هست (البته همه نه و من قصد توهین ندارم) میگن پ990 و ن73
البته میگم از نظر کیفیت ک800 بهتره چون دللشم بالا گفتم
الان همه میان مگن چرا گفتم پ990 به خاطر اینکه بزرگ و با کیفیت هست و همچنین اگه میگفتم ک800 همه میگفتن چون خودش داره میگه
یادمه قبلآ عکس از ال سی دی ک800 و ن73 بغل هم گذاته بودیم توی این سایت و بروبچ قدیمی میدونن
و........
فعلآ بای