Shahvand جان ممنون از معرفي NetSupport Manager
اين Net support School يك خورده ضايع هستش ، امكانات خوبي داره ولي به قول شما به درد مدرسه ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Shahvand جان ممنون از معرفي NetSupport Manager
اين Net support School يك خورده ضايع هستش ، امكانات خوبي داره ولي به قول شما به درد مدرسه ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش ضایع هست یه مقدار ولی خداییش برنامه توپی هستش مخصوصا آخرین نسخه این برنامه.:20: تو پروژه ای آموزش و پرورش مناطق آذربایجان بود و شرکت داشتم مدیران انفورماتیکم مناطق هم به شدت طالب این برنامه شده بودن.با اینکه آموزش و پرورش نصب برنامه های اینچنینی رو قدغا کرده البته تو اداره ها.
نقل قول:
یادش بخیر 5 سال پیش هنرستان ما از همین برنامه استفاده میکرد دبیرمون چه حالی میکرد:13:
من از نسخه 8.51 استفاده كردم ، حقيقتاً هم كار باهاش ساده و حتي سرگرم كننده هستش !
يك سوالي
كرك نسخه 9 رو ميشه پيدا كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی دنبالش گشتم البته 2-3 هفته پیش پیدا نکردم یکی هست میدونم داره ولی بهش دسترسی ندارم.
دوباره می پرسم ،آیا این نرم افزار پهنای باند مورد استفاده کلاینت ها رو هم مانیتور می کنه یا نه؟
اگه نه، نر م افزاری که بتونه این کارو واسه workgroup انجام بده سراغ ندارید؟ منظورم پهنای باند اینترنته
نقل قول:
نه این نمیتونه فکر میکنم برنامه Du meter باشه
ممنون از راهنماییتون
حالا یه سوال درباره Net support manager:
من نمیخوام که کلاینت ها آیکون برنامه رو که توی taskbarسیستمشون ظاهر میشه ببینند، چطوری میشه روی سیستم کلاینت ها این آیکن رو از task bar به طور کلی حذف کرد؟
البته از راه properties/customize/always hide رفتم، ولی این راه فقط آیکن رو زیر منوی کشویی پنهون میکنه
من می خوام یه جوری باشه که کلاینت هیچ جوری به این برنامه دسترسی نداشته باشه، آیا این کار ممکنه؟
جالب بود....:8: