با اين توصيفات كه چيزه تازه اي رو كه رو نكرده!
بابا سامسونگ قديم هر مدل گوشي ميداد بيرون نسبت به قبليش پيشرفته تر بود!
مثل اينكه سامسونگ هم راه نوكيا رو درپيش گرفته 40 تا مدل داره همه عين هم!
Printable View
با اين توصيفات كه چيزه تازه اي رو كه رو نكرده!
بابا سامسونگ قديم هر مدل گوشي ميداد بيرون نسبت به قبليش پيشرفته تر بود!
مثل اينكه سامسونگ هم راه نوكيا رو درپيش گرفته 40 تا مدل داره همه عين هم!
نه قضیه این نیست که میگی , استفاده از عبارت i در انتهای مدل گوشی , حکایت از ارتقا و رفع ایراد از مدل قبلی داره .
یه عده آدم بیکار نشستند و مثلا به ذره ذره گوشی ( یا هرچی ) ایراد میگیرن , بعد از سرجمع همه ایرادها , دو سه تا ایراد اساسی رو به سازنده ارائه میدن ( کاری نداریم چقدر بابت این کار پول میگیره ) , ایرادهایی که من و شما اصلا برخورد نمیکنیم ولی توی کل کارایی و بازاریابی گوشی تاثیر مستقیم داره .
تنها راه چاره برای کارخونه استفاده از i هست که آخر مدل میزنن یعنی ما مشکلاتش رو برطرف کردیم
در مورد نوکیا هم اتفاقا مدل 9300 رو میخواستم بخرم که بلافاصله مدل 9300i اومد بیرون , تنها فرقش این بود که مصرف باطری توش کمتر شده بود و همین قضیه قیمت گوشی رو 180 هزار تومن اضافه کرده بود .
من شنيدم كه مدل جديدش راديو هم داره كه البته تعدادي از دوستان تائيد نكردتد... هم اينكه اين گوشي زيباتر هم شده
بله عزیزان. رادیو داره. و قاب فلزی که زیباتر شده.
الان كسي قيمت پارس قائم D900i رو داره !
توجه كنيد كه ابعاد گوشي دقيقا با مدل قبليش يكيه
دي 900 آي توسط پارس قائم وارد نشده..... تمامي اونها بدون گارانتي يا با گارانتي غير معتبر هستن...نقل قول:
بابا امروز رفتیم بخریم دیدم علائین گرون تر از شهرستان داره میده . شهرستان 270 اینجا زیر 278 نبود . دی 900 آی رو میگم . بهش گفتم از شهر خودشون بخره
پس گرونه .... 270 فايده اي نداره !
مهيار جان گوشيه جديدت مبارك !
260 قیمتش هست
قاب مشکی هم داره
من خودم مشکیش را گرفتم
فقط بزرگترین مشکلش اینه که جا واسه بند گردنی نداره