صفحه ای که اسمش index.html هست به عنوان صفحه اول سایت شناخته میشه. فولدر رو آپ کنی فایل های توش آپ میشن
Printable View
صفحه ای که اسمش index.html هست به عنوان صفحه اول سایت شناخته میشه. فولدر رو آپ کنی فایل های توش آپ میشن
خیلی ممنونم . :46:
سلام
من يه سئوال داشتم:
تو فرانت پيچ وقتي مي خوايم هايپرلينك كنيم چي كار بايد بكنيم تا متنمون زيرخط دار نباشه؟
دوست عزیز شما وقتی متن رو هایپرلینک کردید اون رو انتخاب کنید و به قسمت ویرایش ( همون جایی که نوع قلم یا font یا اندازه و ... را تنظیم میکنید ) بروید ( توی نوار ابزار پیداش میکنید ) اونجا یه حرف U انگلیسی میبینید که یه ( _ ) زیرش هست روی اون کلیک کنید دیگه متنتون زیرخط دار نیست .
شما بیا از هاسته من بگیر با Zip Extraction همه مشکلاتت حل میشه!:46:نقل قول:
تویه قسمته head صفحه تون باید یه style هضافه کنید:نقل قول:
اول باید برید تو تگه HTMLکد:<head>
<style>A {text-decoration: none}
</style>
</head>
پایین دسته چپ
تشکر آقا داریوش ...
نقل قول:خواهش میکنم کاره خاصی نکردم ولی خودم از پسته خودم ناراحت شدم که خیلی بسته و کلیشه ای موضوع رو مطرح کردمنقل قول:
شرمنده
ولی قابلیته Zip Extraction خیلی کارآمدتر از Ftp و ... برای دایال آپ هست و من تویه این 5 ساله تقریبا بیشتره هاست ها رو امتحان کردم و این تقریبا از همه بهتر در اومده و همینطور محدودیته فایلی هم نداره:20: به همراهه 350 مگ فضا و bandwith اش هم خدا رو شکر جواب میده:46:
اگر بازم سوالی داشتید در خدمتم:46:
اینم آدرسه هاست:
موفق باشی:10:کد:www.webng.com
خیلی ممنونamir-hossein
مشکلم حل شد و پی بردم که عجب سئوال ساده ای پرسیده بودم. آخه من فکر می کردم این زیرخط دار شدن دست ما نیست و حالت ثابته و کلی صفحه ی این طوری داشتم. ولی الان همه رو درست کردم. خیلی ممنونم.:11:
خواهش میکنم . بعضی مواقع همین مشکلات ساده آدم رو کلافه میکنه ...
دم همتون گرم