اقا واقعا دستت درد نکنه هرچند که هنوزم نوارشو دارم. بهترین نوار قصه دوران کودکیم بود
Printable View
اقا واقعا دستت درد نکنه هرچند که هنوزم نوارشو دارم. بهترین نوار قصه دوران کودکیم بود
سلام رویا خانم قابل نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابك جان بازم گل كاشتي.
چند وقت پيش اين آهنگ را زمزمه مي كردم... خيلي دلم گرفت كه چرا نوارشو ندارم.
واقعا ممنونم.
آره به خدا خودم تو کف آلبومش بودم چون قدیما رو نوار داشتمشو نوارش گم و گور شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب یه مژده حسابی :31:
من قراره یک سی دی شامل بسیاری از آلبوم های شرکت 48 دستم برسه اگر اکی بشه که غوغا میشه همرو با عشق و علاقه به تک تک عزیزان آپلود میکنم
ارادت داریم به همه عزیزان اگر جواب تشکر رو نمیدم دلیل بر اینه که نمیخوام اسپم باشه وگرنه از همینجا بگم که کوچیک همگی هم هستیم
سلام:20:نقل قول:
بابک عزیز ممنون ، اگه ممکنه زودتر ، کیفیتش هم بالا باشه ، منظورم هم خود CD و هم کیفیت کپی و آپلودش هستش.
خیلی دستت درد نکنه. یعنی هر از گاهی این چیزا رو که می شنوم حسابی....
:20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:نقل قول:
بابک اگه بتونی این کارو کنی که دعات می کنیم من هر روز لحظه شماری می کنم که اکی شه.
راستی ممنون واسه علیمردان خوان:8: :8: :8:
قولش رو تا 2 الی سه هفته دیگه میدم
فعلن خیلی گرفتارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف کن زمانش رو ما صبر می کنیم:46: :46: :46:نقل قول:
اقا واقعا میشه:18:نقل قول:
ایول خیلی خوبه دستت درد نکنه که به فکر ما هم هستی
ممنون
اقا واقعا میشه:18:نقل قول:
ایول خیلی خوبه دستت درد نکنه که به فکر ما هم هستی
ممنون