موافقم و هنوز که هنوزه 3310 یکی از بهترین گوشیهای نوکیا نزد عامه مردم هست ....
موافقم و هنوز که هنوزه 3310 یکی از بهترین گوشیهای نوکیا نزد عامه مردم هست ....
من حرفای نابخشوده رو تایید میکنم
نوکیا فسیله
اولین سیم کارت تو ایران سال 73 اومده (تازه 13 ساله توی ایران اومده فک کنم یه 20 سالی سابقه کار داره)
پس نوکیا طبق آقای حرف سامان 13 ساله وارد این کار شده
در ضمن در مورد دبلیو 810 بگم که حالا این گوشی نه بلکه همون کا 750 و همون KJ (کا جواد) از ن90 که 330 تومن قیمتشه بهتره و بگم که اصلآ هم جنس قابهای سونی بد نیست بلکه این یه تعصب مزخرف نسبت به نوکیا هسن وگرنه انقدر از سونی بد نمیگفتی
باهات شرط میبندم تو تاحالا دبلیو 810 دست نگرفتی وگرنه احساس میکردی که جنسش چجوریه و همه رو از خودت بلغور نمی کردی و اگه یه بار صدای سونی رو توی ایرفون بشنوی از زندگیت سیر میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البت ببخشید تند حرف زدم ولی خیلی خیلی الکی دارین حرف میزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نمیخواهم جنگ و جدال راه بندازم ولی جون مادرتون بدون تعصب حرف بزنین
مخلصم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاستیک خالص .نقل قول:
شرط میبندم تو تاحالا دبلیو 810 دست نگرفتی وگرنه احساس میکردی که جنسش چجوری
درستهنقل قول:
پلاستیک خالص .
ولی همچین نوکیا از طلا و مس و الماس و آلمینیوم و .... نیست بامزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوكيا به هيچ دردي نمي خوره
فقط به خاطر تبليغات زيادش هست كه مردم را خام مي كنه
خوب حداقل اغلب گوشی های نوکیا یه قاب فلزی دورش داره . این گوشی تمام پلاستیکه.نقل قول:
تازه من که 5500 دارم تمام کاور گوشیم فولادیه.
نه ماشالاه سونی اریکسون برای تبلیغ 30% تو روز عید قربان به مسلمانان تخفیف نمیده.نقل قول:
نوكيا به هيچ دردي نمي خوره
فقط به خاطر تبليغات زيادش هست كه مردم را خام مي كنه
يه وقت اين حرف رو جايي ديگه نزني!نقل قول:
نوكيا ورشكست ميشه!!!:27: :27:
100% درسته ! متاسفانه بعضیا بدون اینکه کار کرده باشن با w810 فقط نظر میدن !نقل قول:
باهات شرط میبندم تو تاحالا دبلیو 810 دست نگرفتی وگرنه احساس میکردی که جنسش چجوریه
یه مقایسه ساده میکنم ! شما جنس پلاستیک w810 رو با گوشی های هم قیمتش مقایسه کن ! هم از نظر جذابیت و درخشش اون پلاستیک هم از نظر احساسی که از لمسش بهت دست میده !
و اما مقایسه با گوشی هایی مثه 6233 و 3250 و 5300 و حتی 6270 که حتی گرونتر از w810 هستن ( بعضیاشون تا 120 تومن گرونترن ! ) نمیدونم کدوماتون با w810 و گوشی هایی که نام بردم کار کردین یا دیدینشون ولی من غیر از 5300 با بقیشون کار کردم به جرات میگم حداقل در این مورد که ظاهر قاب و پلاستیک استفاده شده تو w810 گرونتر و مرغوبتر به نظر میرسه !
در مورد 5300 هم که باهاس کار نکردم همون دیدنش کافیه اینقدر پلاستیکش ضایعست که همین K310 سونی هم میخورش چه برسه به 810 !
اما در مورد سری N اینو قبول دارم تو بعضی گوشی های سری N از ترکیب پلاستیک و فلز بهتر از سری های دیگه نوکیا استفاده شده و خوب تقریبا میشه گفت حداقل از نظر پلاستیک استفاده شده شرایط بهتری دارن هر چند بازم به نظر من حداکثر در حد همون w810 هستن !
البته بدون شک جنس قابهای نوکیا محکمتره ! اما این بحث دیگه ییه ! و ربطی به مرغوبیت و ظاهر قابهای دو برند نداره !
همین 5500 که مثلا محکمترین گوشی نوکیاس صفحه کلیدش تو اکثر موارد خراب میشه ! مثلا محکمترین گوشیه !نقل قول:
تازه من که 5500 دارم تمام کاور گوشیم فولادیه.
و اما جالبه خود دوستانی که این تاپیک رو زدن بحث رو بردن به سمت قاب گوشیا در حالی که تاپیک یه بررسی کللیه و البته قبول دارم که وقتی کم میاره کسی بهترین چاره عوض کردن موضوعه !
یه مساله ی دیگه کیلویی حرف زدن طرفدارایه نوکیاس به نظر میرسه تولید گوشی های 2-3 کیلویی توسط نوکیا باعث شده به جای بحث فنی راجع به این گوشیا بحث کیلویی رو پیش بکشن !
این نکته رو هم باید بگم سونی تو ساختن گوشی های کیلویی استعداد نداره پس اگه قراره کیلویی بحث شه من همین الان سونی رو بازنده اعلام میکنم
دقیقا ... نوکیا سابقه طولانی داره تو ارتباط با اپراتورهای مختلف در کشورهای مختلف و به شدت از این رابطه استفاده میکنه ! و کار درستی هم میکنه اگه این کارو نکنه بازار پر رقابت تلفن همراه(که بدون شک یکی از پر رقابتترین بازارها بین وسایل الکترونیکیه ! ) رو از دست خواهد داد !نقل قول:
ضمن اینکه یه نکته رو یادمون نره ! شرکتهایی مثه سونی ! موتورولا ! سامسونگ ! تو زمینه های دیگه هم فعالیتهای زیادی دارن ! بین این برندا فقط نوکیاست که تقریبا تمام توانش رو وسایل مخابراتی به خصوص گوشیه ! و در نتیجه تمرکز بیشتری رو این کار داره !
پس حق رو به ما ميديد ديگه!:46:نقل قول: