ولی کارهایی که در بالا گفتم خودم امتحان کردم و جواب داده و در اولین فرصت عکس ازشون می ذارم.
تازه یه چیزی برای اولین بار می خوا ستم بگم یه روش عالیه هک و صد در صد عملی بدون ok گرفتن البته تخصص می خواد و ابزار.
Printable View
ولی کارهایی که در بالا گفتم خودم امتحان کردم و جواب داده و در اولین فرصت عکس ازشون می ذارم.
تازه یه چیزی برای اولین بار می خوا ستم بگم یه روش عالیه هک و صد در صد عملی بدون ok گرفتن البته تخصص می خواد و ابزار.
برنامه ftp bt واقعا" عليه
من تا حالا هر چي گوشي بوده باهاش هك كردم
اونايي كه من باهاش هك كردم: (گوشي خودم:N73)
SE:
w810
w900
w550
k510
k750
k700
k800
p990
Nokia:
3230
6600
Siemens:
S55
نقل قول:نقل قول:
دوستانی که فکر می کنن این برنامه کار نمی کنه تصاویر زیر را داشته باشن.نقل قول:
این برای صد هزارمین بار داره این درخواست میشه همچین چیزی وجود نداره که بتونی شماره طرف مقابلو به دست بیاری ازاون برتامه بالا میتونی به کانتکت گوشی دست پیدا کنی اصلا چیزی به اسم هک گوشی وجود نداره اگرم داشته باشه دست افراد عادی و عموم نیست سازمان های خاصی اونم برای کارهای خاص اینکارو انجام میدن
البته بازم میگم این برنامه در حالت عادی دو تا ok از قربانی می گیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز مثه اینکه ایشون گفتن شماره طرف پیدا کنی بدون اینکه طرف بفهمه یا متوجه بشه این دفترچه تلفن طرفه با این نرم افزار کار کردم میشه شماره طرف بفهمی اونم کنترل گوشی رو دستت بگیری و شمارتو بگیری ولی طرف همچین ببو هم نیست که نفهمه
دوست عزیز پس این تصویر کشکه ؟نقل قول:
عزیز مثه اینکه ایشون گفتن شماره طرف پیدا کنی بدون اینکه طرف بفهمه یا متوجه بشه این دفترچه تلفن طرفه با این نرم افزار کار کردم میشه شماره طرف بفهمی اونم کنترل گوشی رو دستت بگیری و شمارتو بگیری ولی طرف همچین ببو هم نیست که نفهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت بالا که نوشته number رو ببین !
( اگه اشتباه می کنم بگو!!! چون از نوشتت چیزی سر در نیاور دم !!! """ین دفترچه تلفن طرفه با این نرم افزار کار کردم میشه شماره طرف بفهمی اونم کنترل گوشی رو دستت بگیری و شمارتو بگیری """)
خودت داری میگی دفتر چه تلفنشو آخه شماره خطشو چه جوری تو پیدا کردی من نمیدونم مگر اینکه آدم یه چیزیش بشه شماره خودشو تو گوشیش سیو کنه آره
این عکس مشخصات قربانی هست ( شماره اش . imei . imsi . نوع گوشی ش )
اینم cantact طرف هست.
مشکل حله ؟
بیلچه جان درست میگه
اگه بری تو قسمت information برنامه شماره ی قربانی رو نشون میده نیازی هم نیست بری تو phonebook
تا الان امتحان نکردم ولی یه سوال یعنی از روی سیم کارت این شماره تشخیص داده میشه
سلام بچه ها ميشه بابلوتوث از سارژ يه نفر استفاده كنيم