Rjoun دمت گرم
Printable View
Rjoun دمت گرم
چاكرتيم داش Actros!:11:نقل قول:
خوب بچه ها چند تا ترفند با دوربين و تنظيمات n73بهتون ميگم تا همه بفهمن n73 هم شوخي نيست!
اوليش همونجوريكه [R@R#M@Rبراي k800درمورد گرم تر كردن رنگها تنظيمات خاصي رو انجاك داد من هم به شما مشابه اين عمل رو توي n73 ياد ميدم كه عكسهايي با رنگ تندتر و زنده تري رو مشاهد خواهيد كرد اميدوارم به دردتون بخوره. شما براي اينكار بايد به قسمت Colour tone بريد و گزينه Vivid رو انتخاب كنيد و نتيجه رو ببينيد.
نمونه عكس با حالت اتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه عكس با حالت گزينه Vivid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب مفیدی بود
آقا این چه وضعشه :13: چرا تاپیک بهترین دوربین 3 مگاپیکسلی رو قفل کردن؟ :13: یعنی چی؟
اگه کسی خلاف میکنه که دیگران نباید به پای اون بسوزن هرچند من خلافی توی اون تاپیک ندیدم
شاید بعضی دوستان اونجا پست چت رومی دادن ولی دلیل نمیشه که تاپیکو قفل کنن :13: میشه با یه اخطار حلش کرد
ببخشید rjoun جان اینجا توی تاپیک شما این پست رو دادم :46: آخه وقتی دیدم قفل شده خیلی عصبانی شدم
دیگه دارم از پی سی زده میشم :13: هر جاش میری همش قفل و قفل بازیه
نقل قول:
اره به نظر من هم باید یه تاپیک خودشون به صورت کنترل شده بسازن بعد بگن " و پر ".........
خواهش ميكنم فري جون اينجا هم محل بحث آزاد و مخصوص شخص خاصي نيست شما آزاد هستيد!نقل قول:
اتفاقا چه خوب شد شماها هم اومديد اينجا حالا اگه شما كه استاد مايي اگه ترفند خاصي داري بزار تا ماهم حالشو ببريم!
موفق باشي.
دقیقا موافقم .... متاسفانه به جای اینکه به اون شخص تذکر بدن میان کل تاپیک رو قفل میکنن...
این یعنی توهین به کسانی که اومدن وقت گذاشتن و تمام پست هارو خوندن و در اخر نظرشونو بیان کردن ...
به نظر من با این شرایط که کلنگ جان پیش روی خودش قرار داده افراد رو دلسرد میکنه و این دلسردی به مرور زمان اصلا به نفع فروم نیست ....
کلنگ جان بهتره به جای اینکه یه دفعه میان و به خاطر اخرین پست زده شده تاپیک رو قفل میکنن برن به اون فرد تذکر بدن ... تا اینجوری به بقیه افراد که وقت گذاشتن و پست های مفید دادن توهین نشه ....
مخلصیم rjoun جان لطف داری :20: ما خاک پای همه دوستان هستیم :40: ما کجا و لقب استادی کجا :31: ما کوچیک همه دوستان هستیمنقل قول:
راستش من ترفند خاصی تو عکاسی ندارم در واقع من بر اساس تجربه زیادی که توی عکاسی دارم عکسامو میگیرم چون از موقعی که خودمو شناختم همش در حال عکس و فیلم گرفتن بودم چه با دوربین عکاسی چه دوربین فیلمبرداری و دوربین موبایل و ...خلاصه به نظر خودم من باید خبرنگار یا عکاس میشدم :31:
مثلا مواردی که توی عکاسی برای من مهمه: میزان نور محیط و زاویه گرفتن دوربین و.....
موافقم !نقل قول:
یه کمی وسواسی عمل میکنه !
در مورد دوربین ان73 ... به اندازه کافی رنگها رو غیر طبیعی نشون میده فکر نمیکنم نیازی به تنظیمات واسه گرمتر کردن رنگ ها باشه ! :19:
جالبه که بعضی ها هم گول همین رنگ رو میخورن و میگن عکسهای ان73 بهتر از کا800 ! :13:
رنگ طبیعی یا رنگ مصنوعی !؟ مسئله این است !