نقل قول:
دوستان اين برنامه ها هيچ تاثيري در افزايش رتبه وب سايت شما نداره و رنكينگ گوگل فقط بر اساس بروز رساني هاي مرتب و مطالب متنوع و وب سايت ها صورت ميگيره.
در ضمن تعداد لينك هاي داده شده به وب سايت شما هم در رتبه آن در موتور هاي جستجو تاثير بسزايي داره.
در صورتي هم كه قصد داريد سايتتون رو دستي ثبت كنيد بهتره از بخش url Submit سايت هاي جستجوگر استفاده كنيد.
علی گفته این نرم افزاری که شما معرفی کردی یه همچین کاری نمی کنه بعد شما اینجا رو اشتباه فهمیدی
نقل قول:
سلام نوید جان این 2 تا یکی نیست .
دقت کنید لطفا .
من زور از رتبه یعنی امتیازی هست که به سایت شما داده میشه .
ولی این فقط از نظر جستجو .سایت شما رو بهتر معرفی میکنه .
نه این که بهش امتیاز بده یا جز سایت های برتر دنیا قرار بده .
فقط ارزش این رو داره کهمحتویاتی که داخل سایت شما هست رو از نظر امار سنجی به سایت های اول موتور جستجو قرار بده .مثلا شما یک برنامه مینویسید به این برنامه امتیاز داده میشه مثلا سایت های download ....اینا بهش از 5 نمره میدهند .
ولی این دلیل نمیشه که اگه برنامه شما در سایت باشه و کسی جستجو کنه جز 5 صفحه اول بیاره .ولی با این کار ،سایت شما رو بالا تر میاره یعنی به عنوان .سایتی که در موتور های جستجو ثبت شده ،سایت رو بالا میاره ولی رتبه نمیده .
با این اوصاف باید گوگل مثلا کنار سایت ها ستاره بزنه که فلان سایت 5 ستارس و این 2 ستاره که من ندیدم . گوگل بر حسب لینک هایی که به سایت داده می شه رتبه رو می بره بالا و اون سایت رو بالاتر نشون میده . البته من با این نرم افزار کار نکردم و علی می گه که جواب نمی ده و منم به این نرم افزار ها اعتقاد ندارم . البته دلایلی دارم که اعتقاد ندارم بهشون .