زبان از صحبت قاصر است
Printable View
زبان از صحبت قاصر است
سلامنقل قول:
شرمنده
یکی از دوستان قبل از این ، این عکس ها رو تو انجمن متفرقه گذاشته بود .
ممنون از اینکه دوباره گذاشتید . ( تاپیک کج نشه؟)
آقا این عکسها دیگه دنباله نداره ؟؟
سری جدیدش ساخته نشد ؟؟!
هی بیشتر zoom out کنه ...
جالبند ....
اگه بتونی فیلم cosmic voyage رو از کمپانی Imax تهیه کنی از کوارک تا عالم بزرگ مقیاس رو با هم مقایسه کرده توش
سلام
این هم یک مقایسه جدیدتر با وسعت بیشتر!!!!
حجم عکس 1.2 مگابایت هست پس کمی باید منتظر باشید تا لود بشه
مطمئنید این مقیاسها(منظورم عکس اخریه)درسته؟!!من یه جا خوندم بزرگترین ستاره کشف شده 300 و خورده ای برابر خورشیده(البته فکر می کنم از نظر جرم گفته بود)ولی این عکسها یه جوریه که انگار نسبت خورشید به بعضی ستاره ها از نسبت حجم زمین به خورشیئ که یک میلیون برابره هم خیلی بیشتره!فکر نمی کنم اینجوری باشه.خورشید انقدر ها هم نسبت به ستاره ای دیگه کوچک نیست و یه ستاره معمولیه
و یا همه چیزنقل قول:
واقعا این جور عکس ها آدم رو به تفکر وادار میکنه
ما هیچی نیستیم
ما ( موجودات ذی شعور ، چه زمینی چه فرا زمینی ) همون موجوداتی هستیم که فکر میکنیم ، کشف میکنیم ، احساس میکنیم
درسته جثه ما انسان ها کوچکه و در منظومه خورشیدی یا در جهان بی نهایت ریز باشیم ، اما تمام سامانه خورشیدی ، و کهکشان و خلقت رو هم که کنار هم بزاریم ، باز هم یک سیستم / دستگاه هستن ، چیزی شبیه به ماشین ، اما نیروی تعقل و تفکر خیلی برتره
( البته غافل هم نشیم که توانایی های ما در سایه همین سیستم ها و سامانه ها بوجود اومده )
مخلص کلام اینکه : ما ذی شعور ها ، گل سر سبد BIG BANG هستیم ، حتی اگر خیلی کوچیک و ضعیف الجثه باشیم
ما باید فنجان را با فنجان وفیل را با فیل مقایسه کنیم!نقل قول:
واقعا این جور عکس ها آدم رو به تفکر وادار میکنه
ما هیچی نیستیم
منظور من اینه که باید خودتون رو(که ادمید)بایک ادم دیگر مقایسه کنید نه با قدرت خدا.
درسته و درستهنقل قول:
اندازه ستاره ها رو در متون علمی به جرم میگن. و اندازه های قطری و حجمی ستاره ها صرفا برای مباحث عامیانه بکار میره.
چرا؟ مثال:
خورشید ما در پایان عمرش در رشته اصلی به یک غول سرخ تبدیل میشه.
در اون زمان بخش بزرگی از جرمش رو از دست داده. با معیار های علمی کوچک شده. اما از نظر جسه باد کرده ( پف کرده) و سطحش تا نزدیکی های مدار زمین میرسه.
در اون زمان اگر از روی زمین خورشید رو نگاه کنیم یک سمت خورشید در افق و یک سمتش در سر سو ( بالای سرمون ) دیده میشه.
این عظمت اون خدایی که بالا سر ماست رو نشون میده.