سلام
عزیزان دل بابا، از عالم اوهام تشریف بیارید بیرون!!!!
سفر به آینده امکان دارد ولی بازگشت و سفر به گذشته اصلاً ، اول باید گذشته ای وجود داشته باشد تا بعد ببینیم چطور وارد آن شویم!!!!!!!! (اون جهانهای موازی را هم از زهنتان بیرون کنید!)
Printable View
سلام
عزیزان دل بابا، از عالم اوهام تشریف بیارید بیرون!!!!
سفر به آینده امکان دارد ولی بازگشت و سفر به گذشته اصلاً ، اول باید گذشته ای وجود داشته باشد تا بعد ببینیم چطور وارد آن شویم!!!!!!!! (اون جهانهای موازی را هم از زهنتان بیرون کنید!)
دوست عزيز سلامنقل قول:
خوشحالم شما نيز مانند من به اين موضوعات علاقه داريد
من دليلي دارم كه احتمال سفر به گذشته رو ممكن ميكنه. البته كه اين دلايلم اين سفر رو اثبات نميكنه.
دليل من اينه كه ما در حال حاضر در سه بعد اسير هستيم.
البته در يك نصف بعد از زمان هم ميتونيم حركت كنيم. پس شد سه بعد نيم.
اون نصف ديگه بعد زمان كه جهت منفي داره در حال و در شرايط عادي خارج از دسترس ماست.
ولي ميتونيم اين تصور رو بكنيم اگر در جهاني 5 بعدي ميتونستيم حركت كنيم خب مسلماً اين بعد زمان نيز كاملاً در دسترس ما بود.
بياين يه مثال بزنم فرض كنيم موجوداتي زنده وجود داشتند كه در دوبعد قدرت حركت داشتند مثل صفحه كاغذ
يا بهتره بگم در دو نصفه بعد مثلاً همان جهت هاي مثبت طول ها و عرضها . خب اين موجودات فقط ميتوانند جلو بروند و ديگر نميتوانند برگردند ولي موجودي كه در سه بعد حركت ميكنه ميتونه مكانهاي قبلي اونها رو هم ببينه
و اصلاً به كل مسير ممكن براي اونها مسلط هست.
حالا اگر ما هم بتونيم به بعدهاي بالتري دست پيدا كرده و در اونها حركت كنيم خب ديگر نه تنها آينده بلكه گذشته ما نيز پيش روي ما خواهد بود.
والسلام
سلام
عزیز دل بابا! باز هم خیال بافی است!!!
حتی بعد چهارم هم وجود خارجی ندارد، چه رسد به بعد پنج!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرچه گاهاً زمان را بعد چهارم در نظر میگیرند ولی این صحیح نیست و صرفاً و مطلقاً سه بعد وجود دارد.
خیلی ها وقتی میگوییم زمان بعد چهارم است، قوراً فکر میکنند که چقدر عجیب و غریب است!!! خیلی باید جالب باشد!!!
ولی نه عجیب است و نه جالب!
شما من کسی قرار میگذارید، مثلاً میگویی قرارمان در طبقه دوم سختمانی که در تقاطع فلان خیابان با فلان خیابان قرار دارد و راس ساعت 8:50 !! این میشود چهار معیار x-y-z-t که من با آن محل دقیق قرار را مشخص کردم، طبیعی است که اگر به خیایبان دیگر یا طبقه ای دیگر یا روزی دیگر بروم، دوستم را نخواهیم دید!!!!
میبینید که بحث خیلی ساده است، ما کلاً سه بعد داریم (بدون شک) اما ساعت و زمان هم برای موقعیت یابی مهم هستند پس زمان را هم برای راحتی خودمان لفظاً میپسبانیم به آن سه تای دیگر و تا کلاً بشوند چهارمعیار اصلی موقعیت سنجی و باز لفظاً برای راحتی خودمات میگوییم فضای چهار بعدی!!
ضمناً میبخشید، مزاحم شدم و موفق باشید.!