من هم اوميدوارم... ولي خيلي دارن لفتش ميده از شركت pisole
Printable View
من هم اوميدوارم... ولي خيلي دارن لفتش ميده از شركت pisole
بیلچه جان گفتم که هیچ گوشی سری 60 ورژن 1 و 2 ای بعد از سال 2004 اینفرارد نداره ولی اکثر گوشی های سری 60 ورژن 3 اینفرارد دارن که خودتون بهش اشاره کردید .نقل قول:
ان 95 هم اینفرارد داره . گوشی من 5500 هم اینفرارد داره 9 ماه پیش وارد بازار شده سیبین سری 60 ورژن 3 هم هست . ان 73 هم اینفرارد داره همینطور e50 n93
در ضمن شرکت سازنده ی این برنامهجدیدا خبرهای خوبی در مورد این موضوع داره پخش می کنه.
اگر این برنامه هم درست بشه باید به نوعی سیستم عامل رو هک کنه و اون رو تغییر داد که این ریسک نسبتا بالا یی به حساب میاد .
نمی خام نا امیدتون کنم ولی خوب معلومه که می تونه فایل رو بفرسته چون اون در واقع فایل رو به سیستم عامل می ده و سیستم عامل بر اساس کد های بین المللی توسط پرت اینر فرارد به صورت 0 و 1 ارسال می کنه . گرفتید ؟ ولی بازم جای امید واری هست شاید بشه یک فایل هایی رو درست کنن که موقع ارسال همون کدهای کنترل بشه و فرستا ده بشه . البته شاید چون می دونید که باید حتما پورت اینفرارد به یک دستگاه دیگه متصل و در ارتباط باشه یعنی علامتش از چشمک زن به ثابت در بیاد که اینم مشکلیه برای خودش !!!!نقل قول:
اجازه میده
نمونشم برنامه x-plore '
من دلم روشنه که میاد.:.
میاد
میاد
اوم...
امیدوارم با این نگارش من به مشکل نخورده باشید !!!!(گرفته باشید)
من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.نقل قول:
دوست عزیزم مشکل از من بود من منظورم رو اشتباه رسوندم /نقل قول:
من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.
ولی اگه همچین نرم افزاری بودا بجای n70 یه 3250 می گرفتم .
سلامنقل قول:
دوست عزيز
بعيد به نظر ميرسه كه اين نرم افزار ارسال فايل رو به عهده سيستم بگذاره چون اولا خودش progress bar مخصوص داره و ثانيا فايلهاي سيستمي (SIS) رو هم ارسال ميكنه.
و اين در حاليه كه سيستم با توجه به محتواي اين فايلها و بدون توجه به پسوند آنها از ارسالشون جلوگيري مي كنه.
پس احتمال اينكه ارتباط مستقيم با infrared port امكان پذير باشه زياده.
با سلام خدمت همهنقل قول:
دوست من 7610 نوكيا داره و روش هم ريموت كنترل نصب بود و كار هم ميكرد ولي خود برنامه را نداشت.
پس هست ولي ما نميبينيم.
تا این لحظه برنامه ای برای این کار ارائه نشده.....
نقل قول:
گوشی های سری 60 ورژن 3
9.1 9.2
چه طرز تاپیک زدنه!
از خوشحالی سکته کردم ، فکر کردم اومده:13:
کسی پیدا کرد مارو هم خبر کنه