کی گفته تعرفه شده 15 درصد؟
Printable View
من هم همینطور....نقل قول:
دوستان يکم اطلاعات در مورد چنج کردن ميخوام،چه چوريه؟کجا بايد بري؟چقدر بايد بدي؟
من هم یه مطلب خیلی کوتاه دربارش خونده بودم...نقل قول:
من خودم خوندم تو روزنامه که گفته بود کسایی که از خارج میان تو ایران باید گوشیشون رو بگن موقع ورود به ایران رجستر کنیم
برای کسایی هم که می خوان رجستر کنن تو ایرانن یه آدرس گفت تو تهران برن اونجا که یادم نیست چی بود.
در ضمن برای کسایی که از خارج میان هم گوشی احتمال زیاد جزو وسایل همراه حساب میشه و تعرفه برای ثبت کردنش نمی گیرن
نمیدونی برای اونایی که تو ایران هستن چقدر پول میگیرن ....؟
یه سوال دیگه :اونایی که از خارج میان و گوشیشون رو رجیستر میکنن رجیسترش دائمی هست یا فقط تو طول سفرشونه؟
اگه اینقدر میشد که قیمت گوشی به جایی که گرون بشه باید ارزون میشد ....نقل قول:
....موفق باشید....
عزیزم اگه گوشی رو از جعبه در بیاری هیچ پولی گمرک ایران از شما نمی گیره
میبری تو پاساژ علاادین براتون چنچ میکنن
بازم میگم اگه میبینی گوشی رو به قیمت خیلی پایین تر می تونی از اونجا بیاری حتمآ این کارو انجام بده ولی من بعید میدونم که اختلاف زیادی تو قیمت بین ایران و اروپا باشه.
دوست عزیز من شنیدم اگر سریال گوشیت سه حرف اولش بین 352 تا 359 باشه ایران جواب میده حالا شما برو چک کن ببین چیه؟:20:
این هزینه چنج کردن چقدره ...به قیمت گوشی که ربطی نداره ...؟نقل قول:
میبری تو پاساژ علاادین براتون چنچ میکنن
راستی من منظورم دست دومه چون قیمت نوش تقریبا یکیه ...ولی دست دوماش خیلی ارزونن ( برین سایت ebay رو نگاه کنید)
ممنون از اطلاع رسانیتون...نقل قول:
دوست عزیز من شنیدم اگر سریال گوشیت سه حرف اولش بین 352 تا 359 باشه ایران جواب میده حالا شما برو چک کن ببین چیه؟
...موفق باشید...
نه متین چنج نکنی ها، همون موقع که داره میاره ایران بگو برات رجیسترش هم کنه، رجیستر شدنش دائمیه
تو فرودگاه دیگه ....؟نقل قول:
نه متین چنج نکنی ها، همون موقع که داره میاره ایران بگو برات رجیسترش هم کنه، رجیستر شدنش دائمیه
...موفق باشی...
اصولا باید همون موقع ها باشهنقل قول: