دستت درد نکنه ... میتونی یه دو سه تا مدل جدیدشو که میتونن این کاررو انجام بدن نام ببری ؟!نقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه ... میتونی یه دو سه تا مدل جدیدشو که میتونن این کاررو انجام بدن نام ببری ؟!نقل قول:
من سوني اريكسون كا 750 و دبليو 810 رو پيشنهاد مي كنم.نقل قول:
باید در حین مکالمه دکمه رو بزنی , اگه این کار رو کردی و نداشته به خاطر فیرم ویر خود گوشی میتونه باشه . ببرو با نسخه جدید فلاش کن .نقل قول:
خب منهم امتحان کردم و نشدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش نمیدونم چجوری آپدیتش کنم ، اینجا سیستم فروش موبایل با ایران فرق داره و همچین کارهایی رو نمیکنن
نقل قول:
با داشتن كابل و اتصال به سايت ميشه گوشي رو فلش كرد.
راستي مگه شما كجا زندگي ميكنين؟
شما خودت این کار رو کردی ؟!نقل قول:
اون چیزایی که تو موبایک دارم پاک نمیشه ؟!
.. ... .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون که زیر آواتارم هستش که کجا زندگی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]