این هم یک طرح که با استفاده از این مقاله درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر طرح های شما هم هستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک طرح که با استفاده از این مقاله درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر طرح های شما هم هستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش قرار نبود من افتضاح کاريامو بذارم اينجا
اما خب اقا ميثم چون لطف کردن به من، منم يه طرح کوشولو ميذارم
بااينکه ميدونم خيلي ضاقاراته، مثه خودم
بعدشم منتظرم ببينم کي اشکلاتمو ميگه برم بشينم بيشتر تمرين کنم
فقط تو اين عگکس سايه ايجاد نکردم، چون فکر کردم نيازي به سايه نيست
اين عکس اصلي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عکسي که من خرابش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم بعد تموم شدن اين کار مقزم تکون خورده
چشامم داره قيلي ويلي ميره
اي تنبل
سلام.
چرا ایقدر به خودتون و کارتون بدبین هستید .
طرح شما برای شروع بسیار عالی شده .
در مرحله اول با دیدن آسمانی که اسب در حال دویدن است فکر می کردم به صورت نا منظم خواسته اید آسمان را نشان بدید بعد متوجه شدم که نه انگار این تصویر یک مرد و زن .
در کل نمره 50/19 را میشه به طرح شما داد . در ضمن عکس چهارم را نسبتا تمیز محو کردید.
منتظر نمونه کار های دوستان دیگر علل خصوص همکارای خودم و مدیریت محترم هستم.
موفق باشید ( میثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خیلی قشنگ شده میثم جان بخصوص حیبت اون قطار که از یه صفحه ال سی دی زده بیروننقل قول:
نقل قول:
عالیه بخصوص که خلاقیت زیادی توش به کار رفته
تغریبا یه کار عالی محصوب میشه
اون 2 عکس
اولی اون مردو زن در بعل هم خیلی جالب شده
از همه جالب تر عکس دومه خانومه رو نیمکت که پاهاش به طوری از عکس خارج شده
فقط یسری نکات هست که اگه رعایت بشه یه طرح عالی محصوب میشه
عکس دختره رو نیمکت حاشورهای کنار عکس به طوری مالیده شده که سایه هم بهم خورده
زیر انگشتان پا هم اگه اون خوردگی های برطرف بشه بهتره
در کل خیلی خوبه
اگه همینطور ادامه بدید اشنالله به نتیجه خوبی میرسید :46:
وای مرسی
چه ذوقیده شدم
نقل قول:
اقا میثم در مورد اون اسمون و اسبا راستش خودم زیاد خوشم نمیاد، اما دیگه حس پیدا کردن عکس بهترو نداشتم
بعدشم که محو کردن عکس چهارم تمیز در نیومده
سرسری این کارو کردم، آخه کمر درد شدید به اضافه ی همون تنبلی و بی حوصلگی، نذاشت زیاد پشت کامپیوتر بشینم برا همین خیلی افتضاح شده، وگرنه من از فتوشاپ فقط همین محو کردنارو خیلی توپ بلدم(هی تنبلی الهی بگم محو و نابود بشی)
و اما جناب mahsoftنقل قول:
نمردمو یکی بهم گفت خلاق
اخه به جان خودم من هر چی باشم، خلاقیت رو ندارم اصلا
ولی خب بااین حرفای شما فک کنم ترشی نخورم یه چیزی میشم نه؟(خب چیه یه کم خودمو تحویل بگیرم؟)
عکس اول(همون عکس اولی که بغل کردن همو) پای دختره رو نتونستم تمیز در بیارم، البته تو عکس اصلیش هم اخر پاش زیاد واضح نبود
و اما عکس دختره رو نیکمت؛ راستش نکته ی اولتونو متوجه نشدم (دوزاری ِ من قد در قابلمه س)
و اما ایراد دوم، باید بگم چون عکس اصلی این دختره رو نیمکت سایه داشت برا همین به نظر شما پاهای دختره خوردگی داره (البه اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم)
در هر صورت بازم ممنونم که اشکالاتمو گفتین
خیلی خیلی خوشحال شدم
سعی میکنم حلشون بکنم
نقل قول:
امیر جان خیلی قشنگ شده
عکس دوم خیلی قشنگ شده
کاش عکس رو طوری با قاب تنظیم می کردید تا پای قورباعه کاملا از تصویر جدا بشه
ولی یه تیکه از پاش تو عکس جا مونده
امیر جان تصویر اول یکم غیر عادی بنظر می رسهنقل قول:
ولی تصویر دوم واقعا زیبا شده و خیلی خوب روش کار کردی. فقط همون جور که آقا مهدی گفتند اگه زانوی پای پشت این غوباقه هم بیرون می افتاد زیبا تر می شد.
در کل بابت اینکه زحمت کشیدی نمونه کار گذاشتی ممنوم.
موفق باشید ( میثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینکه همش 708 کیلوبایته 5 دقیقه هم طول نمیکشه دانلودش مگه سرعتت چنده؟ من با سرعت 42 تو 5 دقیقه دانلودش کردم :19: :41: :13:نقل قول: