دوستان یه سئوال :
میشه با دانلود منجر یا فلش گت طوری دانلود کنی که اگه دانلود اول تموم شد خودش خود به خود بره دانلود بعدی ؟
Printable View
دوستان یه سئوال :
میشه با دانلود منجر یا فلش گت طوری دانلود کنی که اگه دانلود اول تموم شد خودش خود به خود بره دانلود بعدی ؟
[QUOTE=mrmostafa;1070427]internet download manager رو من تست كردم خطا ميده از هر سايتي نميگيره ولي الان flash get ديدم بهتره acseleator هم به درد نميخوره البته نظر من اينجوريه :46:[/QUOTE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
همونطور که دوستمون فرمودند
فقط اینترنت دانلود منجر
فکر میکنم میتونی اونها رو توی صف بزاری و دوم اینکه میتونی توی scheduler بهش برنامه دانلودبدینقل قول:
من اکثرشون رو امتحان کردمنقل قول:
Adsl من خیلی قاطی می کرد و نوسان سرعتش زیاد بود، اکثرشون تو این شرایط قاطی میکنن و یا دانلود رو از اول شروع می کنن یا هنوز توموم نشده دانلود دانلود رو تموم می کنن
فقط getright بد که از این شیرین کاری ها نکرد و من ازش راضیم
نه عزیزم نمیشه . با همونی که گفتی باید مدت زمان بهش بدی . شما از کجا میدونی چقدر طول میکشه ؟نقل قول:
فکر میکنم میتونی اونها رو توی صف بزاری و دوم اینکه میتونی توی scheduler بهش برنامه دانلودبدی
من میخوام 100 مگابایت دانلود کنم.
اينو كه ساده ترين دانلودر ها هم انجام ميدن چه برسه flashgetنقل قول:
;)
خوب میشه شما یه توضیحی بدید ؟نقل قول:
اينو كه ساده ترين دانلودر ها هم انجام ميدن چه برسه flashget
اگه میشه با Internet Download Manager
خب توي flashget كافيه روي يكي از فايل ها كليك راست و گزينه start all رو بزني ...نقل قول:
سه تا از فايلها بصورت همزمان دانلود و بقيه تو صف ميمونن ...
مطمئنا واسه IDM هم شبيه همينه ...
;)
حالا نتيجه ميگيريم كدوم از اينا از همه بهتره واقعا؟!!! چون من نميدونم كدوم رو بريزم. بين flashget و Idm بعد تازه يه برنامه هستش تو پك MRT 2007 كه گرفتم هستش فكر كنم Rapget هستش نوشته 5 برابر سرعت دانلود افزايش ميده من نميدونم چه برنامه اي بريزم
واسه من که همیشه جواب داده.سرعت دانلود من رو 30 تا زیاد میکنه:40:نقل قول: