به نظر من حمید عسکری بهترین خواننده از بین خواننده های نسل جدید هستش.
Printable View
به نظر من حمید عسکری بهترین خواننده از بین خواننده های نسل جدید هستش.
نقل قول:
قبول دارین که نظرتون کاملا شخصیه؟!
اینکه میگین حمید عسکری موزیک حالیشه و از اون طرف آلبومهای چاوشی رو زیر سوال میبرین معنیش اینه که آقای چاوشی به نظر شما کامل نیست ...
اما اگه به شهرت ایشون و موانعی که سر راه کارهای ایشون قرار میگیره دقت کنین متوجه میشین یه سر و گردن از اکثر خواننده های داخلی بالاتره...
حمید جان هم آلبوم اولش هست و ...
درسته کار حمید عسکری هم حرف نداره ...
اما شما نمیدونید حتما که چند تا از کارای آقای چاوشی صرفا به خاطر شهرت ایشون پشت مجوز گیر میکنه ...
خيلي ممنوننقل قول:
لطفا در صفحه ي بنيامين دليل 0 دادن ذكر كنيد
نقاط ضعف كاراش چيه كه شمه بهش 0 داديد
خيلي ممنون از حسن نظر شمانقل قول:
ميتونم از شما خواهش كنم در صفحه محسن دليل افت توضيح دهيد . چرا به نظر شما ضعيف شده ؟ شايد منطقي باشه
لطفا دليل ذكر كنيدنقل قول:
خيلي ممنون از حسن نظر شمانقل قول:
ولي نظرات شما جامع و مانع نيست
لطفا كاملتر توضيح دهيد
از حسن نظر كليه دوستان و سپاسگذارم
هدف اين صفحات بررسي و اعلام نظره . نظر سنجي كلي در اينده انجام ميشود
در ااعلام نظراتتون براي دفاع از عقيده خود دليل بياوريد
حمید عسکری: 2 از 10 به جز 2 تا آهنگش بقیش اصلا جالب نیستن..........یعنی که با سلیقه من اصلا جور نیومد.....در کل خواننده ای که به نظر من صداش فقط ارزش 1 بار گوش کردنو داره........
محسن چاوشی : 8 از 10.....یه آلبوم نسبتا خوب و موفق.....ولی آهنگاش هنوز جای کار دارن.....تو چند تا آهنگ لحن خوندنش اصلا خوب نیست......اینم باز نظر شخصی و سلیقه منه.......
بنیامین: 5 از 10 ...یه آلبوم کاملا متوسط و متعادل.........
حمید عسکری خیلی قشنگ میخونه
صداش هم قشنگه ولی من در مورد به فروش رسیدن آلبوم اون یه حرفایی شنیدم که امیدوارم همش شایعه باشه:13:
موافقم ... !نقل قول:
قبول دارین که نظرتون کاملا شخصیه؟!
اینکه میگین حمید عسکری موزیک حالیشه و از اون طرف آلبومهای چاوشی رو زیر سوال میبرین معنیش اینه که آقای چاوشی به نظر شما کامل نیست ...
اما اگه به شهرت ایشون و موانعی که سر راه کارهای ایشون قرار میگیره دقت کنین متوجه میشین یه سر و گردن از اکثر خواننده های داخلی بالاتره...
حمید جان هم آلبوم اولش هست و ...
درسته کار حمید عسکری هم حرف نداره ...
اما شما نمیدونید حتما که چند تا از کارای آقای چاوشی صرفا به خاطر شهرت ایشون پشت مجوز گیر میکنه ...
ضمن اینکه :
کارایه حمید عسکری به نظر من تقلید نصفه و نیمه ای از خواننده بزرگی مثه شادمهر بیش نیست !
چاوشی هم که نیاز به تعریف نداره ! هر چند خواننده بد شانسیه یا آلبوماش لو میره یا مجوز نمیگیره یا ... !