نقل قول:نه عزیزم.نقل قول:
شایعه است.
ساپورت رمش بی نهایته. البته اگه رم با مارک درست حسابی استفاده کنی. نه از این رم های چینی در پیتی.
من که sandisk رو پیشنهاد میدم.
Printable View
نقل قول:نه عزیزم.نقل قول:
شایعه است.
ساپورت رمش بی نهایته. البته اگه رم با مارک درست حسابی استفاده کنی. نه از این رم های چینی در پیتی.
من که sandisk رو پیشنهاد میدم.
دیگه بهتر......:27:نقل قول:
من خودم شانسی از توی همین تاپیکها این سایت رو پیدا کردم , ولی نکته ای که هست من دنبال برنامه میگشتم که تونستم چیزی دانلود و نصب کنم , این سایت از اون سایتهایی نیست که بخوایی دور بزنی هر کدوم که خوشت اومد نصب کنی ( چون خیلی زیاد برنامه داره ) . فقط کافیه برای کاری که نیاز داری یه کلید واژه مناسب پیدا کنی و توی جستجوی سایت وارد کنی .نقل قول:
اینکه من بخوام برای این سایت تاپیک بزنم , وقتم میگه بی خیال شو .
به هر حال اگه بازی یا برنامه نیاز دارید بگید براتون کد دانلودش رو بذارم ( اگه اینترنت دارید )
یه توضیح : اگه با اینترنت گوشی برید روی سایت Wap.getjar.com توی صفحه اول یه گزینه هست به اسم Quick download این گزینه رو توی آدرسهای گوشیتون ذخیره کنید .
این صفحه خودش یه جای خالی داره که میتونی دانلود کد برنامه ای رو که میخوایید توش وارد کنید و بعد دانلود و نصب کنید
خداییش از این راحتتر - با کامپیوتر میگردی و فقط یه کد 4 تا 6 رقمی به گوشیت میدی
من دقیقاً به همین روش که میگی اوپرا مینی رو نصب کردم ولی ...
بارها امتحان کردم و نصب نمی شد. پیغام خطا می داد تا اینکه یه بار اتفاقی نصب شد. شما راحت دانلود می کنی؟
کیفیت فیلمبرداریش چطوریه ؟ با چه فرمتی فیلم میگیره و با رم 2 گیگ چند دقیقه حداکثر فیلمبرداری میکنه ؟
کیفیت پخش صدا با earfone چطوریه ؟ راستی قابلیت ادیت افیس رو داره ؟
کیفیت فیلمبرداریش واقعاً حرف نداره. یعنی کاملاً می تونی روی فیلمبرداریش حساب کنی. سونی اریکسون در مقابلش واقعاً حرفی برای گفتن نداره. از خیلی از مدلای نوکیا هم بهتر می گیره.نقل قول:
CIF 352x288
حیف که با این همه کیفیت، نمیتونه مستقیماً روی رم فیلمبرداری کنه. فقط روی حافظه گوشی فیلم می گیره و باید منتقل کنی به مموری و دوباره فیلم بگیری.
روی مموری خالی فکر کنم کمی کمتر از یه ربع فیلمبرداری کنه. (دی820 من که اینطوره. حافظه و کیفیت فیلمبرداریشون شبیه به همه)
کیفیت پخش موزیک توی هدست خیلی عالیه فقط هدست کامل توی گوش فیت نمیشه و بعضاً از گوش میوفته.
برنامه های آفیس و فایل های pdf رو نشون میده ولی فکر کنم دیگه توقع ادیت داشتن، یه خورده زیاد باشه.
میگن مهمترین ضعف سامسونگ نداشتن باطری مناسبه ..یعنی اگه بخوای مدتی موسیقی گوش کنی سریع باطری تموم میکنه
و مهمترین ضعف اون هم اینه که عکس و فیلم رو تو حافظه اصلی ظبط میکنه ///
شما تایید میکنی ؟ حافظه اصلیش 60 هست ؟
قربون اون دعای داریوش کبیرت بشم , یه نگاه به ابعاد این گوشی بکن ببین بنده خدا چقدر باطری باید داشته باشه , تازه توی همین ابعاد و قدرت باطری نوکیا کم آورده . ... چه حاجت به بیان استنقل قول:
در ضمن یکی دیگه از دلایل مصرف زیاد باطری استفاده از پردازنده پرقدرتی برای فقط مولتی مدیا هست ( عدد و رقمش رو نمیدونم ولی از موزیک ادیشن سر تره )
اون که توی حافظه اصلی ضبط میکنه دلیلش سرعت حافظه داخلی نسبت به سرعت کارت حافظه است که در نهایت باعث بالا رفتن کیفیت فیلم برداری میشه
-----------------
به هر حال باید یه گوشی رو بخری هر چی هم مرتب و بی نقص باشه بازهم یه جاهاییش میلنگه .
سونی برای همین اومده رم های گوشیه خودشو جدا درست کرده چون رم سونی یا همون مموری استیک سرعت بالایی دارن البته مموری میکرو اس دی هم هست که دارای سرعت بالا باشه ولی توی ایران ننیست
USB , بلوتوث D600 خيلي ضعيفه و همچنين صداش . ميخواستم بدونم بلوتوث و usb و قدرت صدا در d900 با d600 چه فرقي كرده؟