در مورد نقشه بايد بگم كه در سايت نوكيا برنامه map loader هست كه بايد اون رو دانلود كنيد و سپس رو كامپيوتر نسب كنيد.
در اين برنامه 5 قاره هست و قاره ها تفكيك شده و ايران هم در قسمت آسيا و با حجم 6.4 مگا بايت موجود است.
اين Gps حالا چه فايده داره؟ من خودم ان 91 دارم و يه چنين برنامه اي با توانايي بيشتر روش نسب است .
تو يه قسمت ديگه هم گفتم تو دنياي ديجيتال اين حافظه است كه حرف اول رو ميزنه.
و اگر نه دوربين انقدر كارايي نداره كه آدم اينقدر پاش بده و اگر آدم اينقدر دوربين لازم بشه ميره يه دوربين توپ با قيمتي خيلي كمتر ميخره.
تو سري ان 90 در 91 4گيگ يا 8گيگ حافظه و يه هندزفري و يه موزيك پلير توپ كارايي خيلي بيشتري داره(مخصوصا توايران كه در فناوري تعطيل)و دكمه هاي پلير هم داره با دست رسي ساده تر
در 92 تلويزيون و ماهواره رو بدون اينترنت ميگيره(مثل ان 77) كه اين هم كارايي داره و واقعا شاهكاره و 16 ميليون رنگ هم مثل 95 داره .
در مورد 93 هم تو دوربين اونقدر با 95 فاصله نداره (البته من هنوز فرق 93 با 93i رو نفهميدم) و شنيدم موزيك پلير اون هم خوب است البته اون هم در حاله حاظر به قيمتش نمي ارزه.
در ان 95 شما چه چيز واقعا كارايي داره كه در سه تا بالا نيست ؟ قبول دارم صفحه نمايش بزرگ و چيدمان ايكون ها قشنگ هست ولي ضروري نيست.
من خودم از ان 95 خوشم مي ياد ولي اين جور هم كه شما ميگيد متفاوت نيست و لازم نيست اينقدر شلوق كنيد و قيمتي مثل 1 ميليون و... نمي ارزه مثل زماني هم كه 91 اومده بود 1ميليون و 100 بود كه اون هم نمي ارزيد در حالي 4گيگ حافظه داشت كه واقعا به كار ميره.