-
سلام آقا مهدی منم با اون یکی یعنی قبلی که کار کرده بودم آره اینطوری بود ولی این جدیده که گرفتم مثل این که بهتر شده مال من که تا حالا جواب داده .حالا شما هم آخرین نسخه رو امتحان کنین . :? :roll:
-
با ســـــلام ..
من هم از اين نرم افزار استفاده ميكنم اما در بسياري از موارد پاسخ اشتباه ميده و يا اصلا لوگين نميكنه ... به تنظيماتش هم دست نزدم و با هر سه پورت هم امتحان كردم :wink:
همه رو ميزنه آفلاين در صورتي كه طرف آنلاينه :arrow:
ولي يك دو بار مچ گيريش با حال بود :| ولي اقا سعيد مچ ما رو نگيري ها :mrgreen: من بيگناهم :wink:
-
بابا اینجوری که خیلی بده
امنیت کاربرا پس چی میشه ؟ :?
-
سعيد (نستا) جان دستت درد نكنه. اين رو هم امتحان مي كنم. اميدوارم كه جواب بده.
البته همون روش دعوت به كنفرانس هم از مدتها پيش استفاده مي كنم و خيلي خوب جواب مي ده.
-
من امروز صبح اين برنامه رو دانلود كردم و تا همين الان هم روش كار كردم ولي درست حسابي جوابي نداد. تنظيماتش بد جور گيجم كرده. پورت ها و سرور ها نميدونم چطوريه. همه حالت هاشو انتخاب كردم يه وقتايي نشون مي ده مثلا كسي كه نباشه تو قسمت وب كم چيزي درج نميشه ولي خودم يا آي دي دوستم كه اينويز بود وب كمش رو آف مي زد.
راستش امروز بد جور قاطي كردم از بس با اين برنامه ور رفتم :lol: به هر حال دستت طلا جوون برنامه جالبيه. ولي اگه طرز استفادش رو درست مي فهميدم كلي عالي مي شد.
-
سلام کورش جان دیگه همین یک دونه برنامه برای این کار هست دیگه چه کنیم که دیگه چیز دیگه ای نیست .تا این که بدن پیدا بشه. :D
-
دوستان من یه چیزه دیگه فهمیدم این برنامه هر وقت سرعت طرف موردنظر(سرعت اینترنتش) پایین بیاد طرفا off نشون میده :?
-
سعيد جان يك عالمه حال دادي.
آخه مي دوني؟ مساله ناموسي بود :lol: و خدا كنه هميشه در هر زمينه اي نرم افزاري وجود داشته باشه و از اون مهمتر آدماي خوبي كه اونا رو به همه معرفي كنن.
راستي نرم افزاري وجود نداره كه نشون بده وقتي يكي از دوستات داره با يكي ديگه از دوستات كه اصلا باهاش حال نمي كنه چت مي كنه - خبرت كنه مثلا آژير بكشه يا هر جور ديگه آلارم بده؟ :mrgreen:
-
كوروش جان در مورد قسمت آخر صحبتهات خواستم بگم چيزه ديگه اي لازم نداري عزيز؟ مي خواي اگه دوستت آب خورد هم خبرت كنه؟ :wink:
-
ivitite to my conference مطمئن تره. 1 ربع پیش 1 بنده خدایی رو آف نشون داد در حالی که invite شد :shock: