هست من خودم از تهران گرفتم اجازه بدین دنبالشم یا علی
Printable View
هست من خودم از تهران گرفتم اجازه بدین دنبالشم یا علی
خوب پیدا کردم 2 تا مرکز فروش دالای کامپیوتر 66493006- 66497634 و یاسا نت 88729863 -88716758 یا علی
کمپلت دمت گرم
فقط یه سوئال دو نونه داشتم و اونم اینه که اگه من رفتم دم در مغازه و گفتم یه اینچنین دستگاهی میخوام و فروشنده هم مرحمت فرموده و به من چند مدل معرفی کرد من باید به چی توجه کنم
یعنی چه مواردی تو این دستگاه هست که من باید روش تاکید کنم تا حتما باید شامل باشه؟
باز هم تا همینجا بخاطر همه چی از همه بخصوص آقا رسول نامبر وان ممنونم
تا اونجایی که من اطلاع دارم این قطعه فقط یک نمونه داره اما اگه هم چند نوع داشته باشه کیفیت خروجی آن و شاید هم ترکیبی از چند دستگاه بودن آن و گارنتی آن مهم می باشد(البته اینم بگم که مال من نمیدونم چش شده که نوار جمع میکنه)
منم دنبال همچين دستگاهي هستم تازه مي خواستم تايپيك بزنم براش من يه مدل تو مجله ديدم به رنگ آبي خيلي شيك وباحال بود سايتي سراغ نداريد كه آنلاين بشه خريد؟
نه!نقل قول:
آخ قلبم!
یعنی چی؟
خیلی کار زدیش یا جزو سرجهازی دستگاه بود؟
بازم دمت جوش
ایشالله حال درایورت هم خوب بشه
نه دوست عزیز دستگاه خوبی بود با هاش کار زیادی هم انجام دادم اونم با کیفیت عالی الانم کار می کنه فقط نوار جمع میکنه که اونم فکر میکنم از نوارهای کج و خرابی بوده که توش گذاشتم یا حواسم نبوده و نوارو در حال خوندن eject کردم تقصیر خودم بوده مطمئن باشه بابا قیمتش 130 تومن بود سر جهازی چیه یا علی