مشکل من اینه که اواتار من روی فروم اپ نمیشه
قبلا اواتار داشتم اما حالا......
Printable View
مشکل با Search داشتم هر جور که سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنه می گه پست جدیدی پیدا نشد ! آخه من که دنبال پست جدید نبودم "همه پست ها" رو انتخاب کردم.
نقل قول:
به احتمال زیاد به خاطر سایزشه...
...موفق باشی....
چند وقته که با سایت مشکل پیدا کردم!
بعضی مواقع سرور فروم 10 تا 20 دقیقه اصلا جواب نمیده و هیچ صفحه ای لود نمیشه!
در اون مواقع من با هیچ سایت دیگه ای مشکل ندارم! و براحتی باز می شوند!
از چند ISP هم استفاده میکنم و تو اون مدت "کار نکردن سرور" همشون همینجوری هستن! پس فکر نکنم مشکل از من باشه!
حتی از سیستمهایی استفاده میکنم که مرورگرها و فایروالهای مختلفی روشون نصبه ولی مشکل تو اون 10 یا 20 دقیقه همچنان باقیه!
بعضی مواقع وسط کار اینطوری میشه! یعنی دارم پست میدم یا تو فروم می گردم که یکدفعه دیگه سرور جواب نمیده و باید منتظر بشم تا خودش برطرف بشه!
کسی دیگه از دوستان هم این مشکل رو داره؟ لطفا کسایی اظهار نظر کنن که حداقل روزی 5 6 ساعت تو P30World هستن! چون اونایی که کمتر سر میزنن ممکنه اصلا با این مورد (عدم پاسخ سرور) روبرو نشن!
بله من الان 1 هفته هست كه همين مشكل رو دارم.نقل قول:
ديروز و امروز كه خيلي بدتر ...
بقيه سايت ها به راحتي باز مي شن .
مشکل از ترافیک و آپدیت شدن سرورهای سایته ( احتمالا )
من هم با اينكه يكسره تو پي سي ورد پلاسم ولي بعضي وقتا ضدحال مي خورم! و نمي تونم وارد بشم اوايل فكر مي كردم مشكل از Cache سرور خودم باشه ولي با اينكه همشو كامل بازسازي كردم و از دوستان كشورهاي ديگه هم سوال كردم فهميدم كه اين مشكل از سرور هست. يه مقدار سنگين شده.
دوستان من گاهی وقت ها که یه تاپیک رو میبینم در قسمتی که نوشته : کاربرانی که این گفت و گو را مشاهده میکنند نوشته 2 (2 کاربر و 0 مهمان)
ولی پایینش فقط نام کاربری منو نوشته
پس اون یکی کاربر کیه که اسمش رو ننوشته؟
اين آدمها يا عقده ايند يا كم دارن يا ... . مخفي ميان.اينايي كه گفتم خودم بودم. يه موقع به كسي برنخوره.:31:نقل قول:
دليل اصلي رو Piremard تو اين تاپيك گفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت تو کدوم دسته ای الان ؟ که مخفی اومدی ؟ :31:نقل قول: