ببينم تو هموني نيستي كه به من گفتي كه همسايت نون شب نداره بخوره ؟!؟!؟!!؟:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نكنه همسايه تو نون شب داره بخوره كه تو الان راحتي
عزيزم من همسايت هستم بيا به همسايت كمك كن.....
Printable View
ببينم تو هموني نيستي كه به من گفتي كه همسايت نون شب نداره بخوره ؟!؟!؟!!؟:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نكنه همسايه تو نون شب داره بخوره كه تو الان راحتي
عزيزم من همسايت هستم بيا به همسايت كمك كن.....
جدا از اين بحث تو ميتوني بري 8800 سيريكو گولد (طلا)بخري كه جز ده مدل از گرونترين گوشي هاي دنياست
يعني به نظر شما 900 تومن بدم واسه هيچي؟؟؟ واسه فقط قيافه و شكل و شمايل و طراحي واينا؟؟؟ امكانات عظيم و سيمبيان چي مي شن؟؟؟؟نقل قول:
8800 معمولي داريم گوشي آنتيك و رمانتيك و باكلاسيه نه مموري نه چيزي درسته 8800 سروكو دوربينش 2 هستش ولي خوب دليل نمي شه اين همه پول بديم واسه هيچي
ما جگرشير داريمو سفر عاشق مي كنيم. مرد عمليم تاجايي كه ازمون برمياد كمك مي كنيم بعد ته موندشو عشق مي كنيمنقل قول:
نخست اینکه خدا به شما طول عمر وسلامتی بده و پولی بیشتر از این!!! دوم اینکه شما که پول برات مهم نیست میتونی ماهی یه گوشی از مدل های مختلف بخری و بفروشی و اونی باهاش راحت تر بودی رو خودت انتخاب کنی!! امسال ان95 ها هم با دادن شیرینی رجیستر میشن. نگران نباش!نقل قول:
من اگه پول داشتم حتما n95 رو میگرفتم معلومه که بهترین گوشیه و از این بهتر وجود نداره
پس بهتر كه نداري
مديران محترم من جوابمو گرفتم اين تاپيك رو تختش كن ممنون
nokia ye gooshye jadid be bazaar arze karde vali hanooz too iran nayoomade vali man raje besh khoondam gooshye khoobye age maye dario ofte gheymat barat mohem nist ta 2-5 hafte dige be iran myad boro bekhar
به نظر منم 1100 بخری بد نیست(شوخی کردم)
شما میتونی N73,8800,p990,n76,n90,n95 بخری