این تغییر هم فایده ای نداشتنقل قول:
اون نرم افزار هم که تو پست های دیگه گفته بودند advance rar repair هم باید کامل باشه وگرنه فایده نداره تازه تو همون قسمت اول تا 99 درصد می ره و گیر می کنه
Printable View
این تغییر هم فایده ای نداشتنقل قول:
اون نرم افزار هم که تو پست های دیگه گفته بودند advance rar repair هم باید کامل باشه وگرنه فایده نداره تازه تو همون قسمت اول تا 99 درصد می ره و گیر می کنه
وقتی Extract شروع میشه , ببین تا کجا Extract میکنه و تو کدوم بخش Error میده! تا اون بخش ترتیببش درسته!نقل قول:
باید جای اون بخش بخش دیگری رو جایگزین کنی و دوباره Extract کنی!
مثلا اگر تو بخش 4 ارور داد یعنی 3 بخش اول درست چیده شده اند! تو باید بخش 4 فعلی رو تغییر نام بدی و یکی دیگه از بخش ها رو اسمشو بزاری 4! حالا دوباره Extract میکنی! اگر از این بخش بصورت صحیح رد شد یعنی 4 رو درست انتخاب کردی! اگر نه اسم یکی دیگرو بزار 4 و .......................
میشه بگی این فایل ها را تو چه پوشه ای ریختی اخه مال من یه بار اسمش فارسی بود گیر میداد که با تغییر نام به انگلیسی درست شد
با سلامنقل قول:
الان که اسم ها رو یکی کردم دیگه ارور نمی ده بلکه تا آخر کار می ره و بعد اون پیغام رو می ده
میگم درایو مورد نظرم الان با کمبود جا مواجه هست یعنی کل فایل ها حدو 1.5 گیگ و باز شدشم همین حدود آخرای کار پیغام می ده . به نظر شما می تونه پیغام از این باشه
با سلامنقل قول:
می تونی فارسی پیدا کنی !!!!
D:\tell-me\tell_me\dvd3
با تشکر
اسمها رو یکی کردی؟؟؟ احتمالا تو پسوند بخشهای فایل غیر از RAR عبارت دیگری مثل r01 و r02 و .... هست! برو نیگاه کن! (وگرنه نمی تونستی اسماشون رو یکی کنی!)نقل قول:
اگه عبارات اضافه تو پسوندها هست که حله! اسمها رو همینجوری یکی بزار! و Extract کن! اگر نشه یا فایلت خرابه یا فضای کافی نیست!
با سلامنقل قول:
منظور از یکی کردن شماره دادن ترتیبی به همه یعنی از 1 تا35
باتشکر
موانع نظیر فضای لازم و .. رو برطرف کن!نقل قول:
با همین ترتیب اسمی باید شروع به Extract کنی! تا یکی یکی بخش شماره بعدی رو پیدا کنی!
روش امتحانشو که بالا گفتم (مثال بخش 4 و ...)
اگر برات ارزشمنده باید کاری رو که گفتم بکنی!
مشکل شما چک سام سی ار سی هست
در مورد نرم افزاری که معرفی کردم خب رجیسترشدش رو دانلود کنید
If it's says it's a CRC fail , then the content of the file doesn't match either it's own CRC check and/or the .SFV of the rar file.
یا باید فایل مزبورتونو فیکس کنید یا از پارت آخر صرفه نظر کرده نیمه brock کنید
با سلامنقل قول:
گفتم که تا آخر می ره تمام 36 قسمت رو می ره اما در آخر سر اون پیام رو میده
مشکل کمبود فضا هم حل شد.
برامم خیلی مهم!!! فکر شه بکون این همه قسمت از رپید.کام دانلود کنی اون هم با اکانت فری