توش گیر کردی بابا برو کد بزن ببر تا اخرش خیلی سادس
Printable View
توش گیر کردی بابا برو کد بزن ببر تا اخرش خیلی سادس
من که نسخه دوم بازي Serious sam رو تا آخر رفتم...البته روي آسون ترين حالت
من با رمز و اين جور چيزا مخالفم و تو هيچ بازيه استفاده نكردم. ولي خداييش اعتراف مي كنم كه تو سام ماجراجو با خواري و ذلت از كد استفاده كردم. ولي خداييش خيلي حال مي داد . بهخصوص اونجاش كه تو يه تالار در بسته مي شه و نمي دونم يه مشت غورباقه و از اين جك و جونور ا مي رزن سرت. البته مرگ من تو اين بازي اسكلتا بودن...
من هنوز شماره ی 2 شو بازی نکردم به نظر شما قشنگه؟
یادش بخیر
اون زمانا نمیدونستم چیت چیه وگر نه چیت میزدم.
منم هميشه بازي ها رو بدون رمز و هميشه بازي ها رو حالت نرمال بازي مي كنم سام هم (همه شماره هايي كه اومده) بدون رمز تا آخرش رفتم ولي از جونم سير شدم !از بازي هاي خر تو خر مثل سام خيلي خوشم مي آد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
غیر ممکنه !! واقعآ میگم !!! من اگه باچشم ببینم باور نمیکنم !!!
با این همه ادعا تو بازی بدون کد تا کمتر از نصفش رفتم . اما یه قدم جلوتر نشد که بشه !!
بازم میگم The End بازی رو بی کد نمیشه دید .
من خودم وقتي اولين بار اولين شماره بازي رو بدون رمز تموم كردم فكر مي كردم تو توهمم ! ولي واقعيت داشت ... قشنگ ترين قسمت بازي هم كه برام خيلي جالب بود يه تيكه از بازي هست كه تو يه بيابوني هيچ خبري نيست يه دفعه مي بيني تپه ها سياه شده و جونوره كه داره مي ريزه پايين ! اون تيكه بازي به انداره كل بازي برام لذت بخش بود ....نقل قول:
غیر ممکنه !! واقعآ میگم !!! من اگه باچشم ببینم باور نمیکنم !!!
با این همه ادعا تو بازی بدون کد تا کمتر از نصفش رفتم . اما یه قدم جلوتر نشد که بشه !!
بازم میگم The End بازی رو بی کد نمیشه دید .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بابا اين بازي احتياجي به كد تقلب نداره .
فقط لازمه كه كليك چپ رو بگيري و تريپ حسين فهميده بري وسط !
بابا اين بازي كاري نداره .
مهمات كه تا دلت ميخواد بهت ميده .
اسلحه هم كه ماشالاه هي هست ! ديگه چي ميخواين ؟
Omggggggggggg بابا شما ديگه كي هستيد تمام بازيها را با Cheat ميرن خيلي خنده داره
حالش اينجاست كه بدون چيت ميت بري