آقا راستی میشه یه توضیحی درباره این usb host بدین که چیه؟
Printable View
آقا راستی میشه یه توضیحی درباره این usb host بدین که چیه؟
اره usb host داره .و یه درگاه (port) رو v plus هست که میشه با این و سیم رابطش به دستگاهها یی که دارن وصل کرد مخصوصا دوربین دیجیتال یا اصلا به ام پی 3 یه نفر دیگه که اونم یو اس بی هاست داره وصل کرد و فایل رد و بدل کرد و دیگه مشکل فضای کم رو دوربین یا ... نباشه.
سلام
تفاوتش با neeon 2 اینه که وی پلاس دارای صفحه ای با کیفیت بهتری است ودر عوض نیون 2 دارای باتری بهتری است ...... برای گزاشتن آهنگ واینا توی وی پلاس احتیاج به نرم افزار مخصوص دارید .... که البته با زدن یه تیک توی رجیستری این مشکلشم حل میشه ومثل بقیه میشه بدون نرم افزار ازش استفاده کرد ....البته برای تبدیل فیلم باید نرم افزارشو نصب کنید در هر حال کیفیت صداش عالی هست و دارای بیس خوبی است ...کیفیت ضبط صداش wav 32 kbps هست وزیاد خوب نیست ولی در هر حال انتخواب خوبی هستش ..... من خودم یه هفته پیش یکیشو گرفتم و راضی هستم
خوب کسی نیست یه کم neeon 2 رو توضیح بده چی داره چی نداره.usb host چی؟
آقا اکبر میشه بگی آیا نیاز به رزولوشن خاصی برای عکس هست؟ zen v اسپیکر داره یا نه؟ بعد اینکه میشه فولدر بندی کرد ؟راضی هستی؟
؟
آقا اکبر میشه بگی آیا نیاز به رزولوشن خاصی برای عکس هست؟ zen v اسپیکر داره یا نه؟ بعد اینکه میشه فولدر بندی کرد ؟راضی هستی؟
اره اگه بگین که اسپیکر داره یا نه و این که کیفیت ضبطش چطوری خیلی خوب میشه مثلا اگه سر کلاس ضبط کنی
قابل استفاده هست؟ در مورد lyrics و text چی؟
منم همین سوالارو دارام کمک کنید کسی که vplus داره میگان اکبر داره کمک کن
سلام
هر عکسی که بخای میتونی داخلش بذاری و فولدر بندی هم هست
txt نداره ونمیخونه
اسپیکر نداره....
میکروفن خیلی قویی داره ولی چون wav32 kbps ضبط میکنه دارای کیفیت خوبی نیست ........توجه کنید که گفتم کیفیت خوبی نداره نه این که خوب نیست و برای سر کلاس اگه نزدیک معلم بشینید خوبه واگر نه ...خوب نه
موزیکهاش فولدر بندی نیست و بر اساس نام خواننده و این جور چیزاست ( مشخصات دیگه آهنگ )
همه مشخصات اهنگ رو هم نشون میده
منم ازش راضی هستم
فعلا
یعنی باword کار کنی بعد بریزی روش نمیشه خوند
بعد اگه مثلا یک folder آهنگ روش بریزی چی میشه مثلا اهنگ هاتا بر اساس خواننده folder بندی کنی چی میشه؟