به نظر من گوشی های سری W گوشی های بدی نیستن ولی بعضی از مشکلات ارزششونو اورده پایین . مثلا صدای هیسسسس که وقتی یه اهنگ تموم میشه پخش میشه یا نویز های کم و زیاد که مو قع پخش با ولوم اخر بوجود میاد....
یا مثلا صدای کم.........
Printable View
به نظر من گوشی های سری W گوشی های بدی نیستن ولی بعضی از مشکلات ارزششونو اورده پایین . مثلا صدای هیسسسس که وقتی یه اهنگ تموم میشه پخش میشه یا نویز های کم و زیاد که مو قع پخش با ولوم اخر بوجود میاد....
یا مثلا صدای کم.........
به نظر من واکمن گوشی چیز خوبیه ولی نه در حد عالیی که کیفیت گوشی به اون نسبت داده بشه.
نمی تونم تصور کنم روزی یک گوشی جز سری والکمن تو دستام باشه!!!
:40: ONLY SONY ERICSSON
ONLY WALKMAN :40:
ONLY MEGA BASS :8: :8:
ONLY LOUD SOUND :8: :8:
کاملا موافقمنقل قول:
اگه بخوای صدای عزیزی رو بابهترین کیفیت صدا گوش بدی طوری که موهای تنت سیخ سیخ بشه و اون رو درست وسط قلبت احساس کنی حتما سونی اریکسون اونهم w810i می خری اونوقته که تازه می فهمی بهترین صدا مال همون عزیزه :40:
به این قابلیت تا حالا اینقدر رومانتیک نگاه نکرده بودم!!:10: اینم می شه:20:نقل قول:
به نظر من هم خوبه سوني مخصوصا براي سوني اريكسون
به نظر من هم خوبه سوني مخصوصا براي سوني اريكسون
اينا همش حرفه سري wفقط و فقط به هدفون هاش مي نازه و هيچ برتري نسبت به ساير مدل ها نداره و سيستم واكمنش دقيقا" همون سيستم مديا پلير ساير گوشي هاست فقط رنگش نارنجيه!!!!!! به عنوان مثال صداي k750وw810 هيچ تفوتي نداره علي رغم تمام تبليغات و تعريفات!!!!