شلام دوستان
E2Group اگه وقت کنم براتون میزنم
میسی
Printable View
شلام دوستان
E2Group اگه وقت کنم براتون میزنم
میسی
دستت طلا دمت گرم کلی حال دادی
سلام
اینم یک طرح فوق حرفه ای ساخته شده توسط یک آدم پروفشنال فتوشاپ!
امیدوارم حالتون به هم نخوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتمند :11:
سلام
اینم از من
خودت کوچیکش کن
آقا دست همگی درد نکه خیلی عالی بود شکسته نفسی نکنید mir@ جان خوب بود بازم مرسی راستی محمد جان طرح شما خیلی عالی بود من که خودم کف کردم من یه موضوعی رو یادم رفت بگم اگر شما عزیزان لطف می کنید و طراحی می کنید در اندازه 1024 در 768 باشه که امکان کوچک کردن براش وجود داشته باشه در جا های مختلف به کارش برد راستی اگه انگلیسی برام طرح می سازید این جوری باشه چون اسم سایت من یکمی با زیر صفر فرق داره من یک حرفش رو از حروف و زبان هکری استفاده می کنم و می خاهم که این عدد 3 یه جورایی بزرگ تر به نظر بیاد یعنی ما منظورمون در عکس اینه که این 3 نشان منه
راستی اگه ممکنه طرحی که درست می کنید به دو صورت بگذارید یکی به صورت افقی باشه چون ممکنه در بالای سایت به کار ببرم و دیگری مثل مال آقا محمد گل باشه
سلام
آقا ما نوکریم
فکر کنم مثل من هکری ؟
من هکر بیدم
می خوای مثل همین به اندازه ای که گفتی بسازم ؟
ما بیشتر چه جالب باعث خوشحالی منه که شما هم یه هکری عزیزم آره اگه میشه این طرح رو در اندازه ای که گفتم بگذار فقط محیط سایه اطراف طرح یکم بیشتر باشه در کله zero بجای حرف e عدد 3 بگذار یعنی اینجوری Z3RO دستت درد نکنه
سلام
این دو تا رو داشته باش
مشکلی داشت بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه آقا کسی می تونه کلاه زیر صفر به فارستی تو مایه های این طراحی کنه منظورم اینه که مثل این باشه منظورم اینه که اینه همین عصر شبکه اسمش به یه صورت خاص هست و فونت اختصاصی داره میشه یدونه برای من هم مثل این فقط با متن زیر صفر درست کنید