[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از خدمات باید یکی دعوتت کنه !
تویه انجمن متفرقه یه تاپیک برای این کار هم هست !
Printable View
برای استفاده از خدمات باید یکی دعوتت کنه !
تویه انجمن متفرقه یه تاپیک برای این کار هم هست !
امير جان البته من سر موضوع يه تاپيك ديگه ( لوگو بدون رو سري يه كاربر دختر) با طرز فكر شما اشنا شدم اما امشب ديگه خيلي خيلي برام جالب بود اين طرز فكر كه البته با اينكه 1٪ هم قبولش ندارم و بلكه تمام سعي هم مي كنم كه با اين طرز فكر تندرو اسلامي مقابله از نوع بيان عقيده خودم و خفه نكردن حرفهام بكنم ولي 100٪ به اين طرز فكر شما احترام مقابل مي گذارم
ولي ذكر كنم كه هيچ ديني به شما و من حق توهين رو نمي ده دين يهود هم براي من و پيروانش خيلي ارزشمند هست مثل دين اسلام براي مسلمانان
در مورد حرف آقاي ابراهيم هم 100٪ من رد مي كنم 2 بار از زبان ايشان شنيدم يكي در فردوگاه آنكارا و ديگري در كنسرتي كه نسبت به شادي يه ايراني كه من به ايرانيان احترام مي گذارم و خيلي دوستشون دارم و فكر مي كنم بعد از هموطنان ترك خودم ايرانيان بيشترين دوست داران من هستند كه فكر مي كنم از نظر فرهنگي و منطقه برادران هم هستيم
در مورد تغير فكر يه ملت هم فكر نمي كنم به من و شما مربوط باشه خود اون ملت هستند كه به كشور هاي همسايه خود و آينده آنها نگاه مي كنند و بهترين انتخاب رو مي كنند همچنين ارتش و نظاميان تركيه كه به نظر من يكي از ستون هاي مهم اين موضوع براي حفظ تركيه و آينده روشني كه داره نسبت به همسايه هاي خودش از جمله ما
اتفاقا 4 روز پيش شبكه اول ما برنامه 40 دقيقه اي در مورد آينده روشن صنعت توريسم و صنعت خودروسازي تركيه نشون داد و گفت كه اگه كشور ما به خود نيايد 100٪ از اين مسير دور تر و دور تر مي شود
در مورد فساد اخلاقي و نشان دادن اندام هم كه فرمودين 100٪ منظور بي حجاب بودن خانوم ها هست كه 100٪ بايد همه كشور هاي اسلامي به نظر شما فاسد باشند جز ما
فقط تو رو به خداي داشته شما و نداشته من تو رو اون اسلام نشناخته شما قسم اسم ايران و ايراني رو به اسلام و هر دين ديگر گره نزنيد
اسلام رو همون نژاد عربي آورد كه شما از او ناليدي
در مورد منطق استفاده هم بايد بگم هر كسي براي خودش تصميم گيرنده هست و نه ديگري
:wink:
آقا بحث خارج شد :mrgreen: پست اول من در مورد موضوع بود كه اين پست امير خان رو ديدم
خوشحالم که بالاخره فهمیدم صاحب persiangig کیه چون یه معما شده بود.
--------------------------------------------------------------------
در مورد کشور ترکیه که امیر جان و مافیا جان نوشتن منم یه حرفایی دارم ببخشید که از موضوع دور می شم
امیر جان ناراحت شدم که نظرت در مورد کشور دوست و همسایه ی ما اینه در مورد فیلم های مبتذل و اندام زنها و ... که گفتی باید بگم که همچین چیزی تو همه ی کشور ها هست و اکثر کشور ها فیلم های مبتذل که گفتی دارن از جمله کشور خودمون با اینکه جلوش گرفته میشه ولی خوب بازم کم نیست
ممنوعیت حجابم به خاطر اینه که کشور ترکیه هم مثل کشور روسیه کمونیست داره و همین کمونیست ها باعث ممنوعیت حجاب تو ترکیه شدن
در مورد ابراهیم تاتلس هم همون جور که مافیا جان گفتش همش شایعه است حالا نمیدونم چه جوری
اون برنامه ای که مافیا جان میگه منم دیدم و بگم که اگه جاهای دیدنی کشور ما زیاد و ازش استفاده نمیشه دلیل نمیشه که به یه کشور دیگه که جاهای دیدنیش نسبت به کشور ما کمتر و حداکثر استفاده رو میکنه توهین کنیم و منکر همچین چیزی بشیم و به چیزای بی ربط ربطش بدیم
ضمنا اگه همه ی ترکیه یهودی شن به ما ربطی نداره شاید ما بتونیم به اونا دین خودمون و معرفی کنیم ولی نمی تونیم بگیم که انتخابشون اشتباهه چون به خودشون مربوطه و این که چون ما با اسراییلی مشکل داریم(!) یعنی این که با کل یهودیت مخالفیم یهودیت یه دینه مثل مسیحیت که ما زیاد بهش حساس نیستیم ولی تا میگن یهودی ما یاد اسراییل و انتفاضه و سنگ و خون و ... می افتیم
ضمنا کی گفته که ترکیه می خواد ما رو از بین ببره و با ما مخالفه چند وقت پیش بود که تو اخبار گفت طبق آخرین آماری که یک شرکت آمریکایی از مردم ترکیه گرفته محبوبترین کشور بین ترکیه ای ها ایرانه (و منفورترین هم آمریکا) حالا شما امیر جان چه طور میگی ترکا کمر به نابودیه ایران و ایرانی بستن من نمی دونم
حرف آخرم اینه که من عاشق موسیقی ترکیه هستم و وقتی موزیکای ترکیه ای گوش میدم خیلی لذت میبرم و بگم که من خودم عاشق ابرو گوندش (و البته امراه و ماهسون) هستم(اگه امضامو نگاه کنین می تونین بفهمین) یکی از آرزو هام اینه که ابرو گوندش رو از نزدیک ببینم.
---------------------------------------------------------------------
ببخشید که سرتون رو درد آوردم یه لحظه عصبی شدم :? .
ويرايش: نامربوط. لطفا از ارسال پستهای نامربوط و اختشاش آميز خودداری فرماييد٪s
سوال اينجاست كه اين سايت چه سودي براي سازندش داره چون هينگونه تبليغي در سايت ديده نميشه من كه فكر نميكنم كه سايت فقط به هدف كمك به فارسي زبانان ساخته شده باشه مافياي عزيز در پست دوم اشاره اي به اين مساله كردن ولي قسمت اصلي رو به صورت نقطه چين گذاشتن :mrgreen:
لطفاْ اگه كسي نظري در مورد هدف اصلي سايت داره اينجا بنويشه :arrow:
من هم ازش استفاده میکنم استفاده از اون بی دردسره :)
بايد ببخشيدنقل قول:
نوشته شده توسط korosh bozorg
اما آيا تنها اين پيام من نامربوط بود
به نظرم مهمترين چيز پايداري و امنيت هست چون من شخصا از سايت هاي ايراني تجربه خوبي ندارم آيا واقعا پس فردا به هر دليلي فايل ها و .. غير قابل دسترس شه كي ضرر مي كنه
من خودم حداقل 1 گيگ برنامه دارم كه اگه روزي پولي هم شه 100٪ پرداخت مي كنم چون سرويس خوبي مي ده
همين ارسال چند فايل به طور همزمان ( تا 20 تا)براي من يكي كه خيلي مزيت هست اما اگه به علت فارسي بودن و ايراني بودن پايداريش بره زير سوال خيلي ها ضرر مي كنند
اميدوارم آينده اي كه مد نظر دارند پولي كردن باشه نه چيز ديگه و نه كم كردن امكانات و يا محدود كردن و ..
آقا یک دومین با 100 مگ حافظه چنده؟؟؟
100 مگابايت فضا ، 10 گيگابايت پهناي باند ، همه امكانات بصورت نامحدود سـالي 60.000 تومـان جزييات - سفارش
اطلاعات:
براي همين جا هم هست :P
IranProWeb.Com , Powered By P30world