-
سلام خدمت دوستان و احترام به تمام نظرات من خودم چون خوراكم sound forgeهست و از ورژن 4 تا 8 رو فول بلدم .و مي تونم بگم كه با تنظيمات به نسبت زياد مي تونيد كيفيت آهنگ رو به نسبت خوبي افزايش دهيد اين برنامه رو توصيه مي كنم . ولي باز از من مجربتر ها هم بودند كه نظر دادند و من هم به نظرات آنان احترام زيادي قائلم
-
هادي جان سلام. حرف شما صحيحه. با برنامه اي كه شما نام بردي مي شه تا حدي كيفيت رو افزايش داد (البته تا حد كمي) ولي اين ربطي به اينكه 128 رو به 196 بكنيم نداره. يعني فكر كنم شما هم قبول داري كه با تغيير از 128 به 196 كيفيت فرقي نمي كنه (البته در شرايطي كه من در بالا گفته ام).
-
بله مهدي جان درسته چون شما بالفرض يه قسمت رو ميزني اون برنامه ي بد بخت بايد از كجا اون كيفيت قبلي رو براتون پيدا كنه . حرف شما كاملا درسته :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
سلام
اميدوارم دوستان منظورشون از بالا رفتن كيفيت ٫ بيشتر شدن صدا و كمتر شدن صداي باد پس زمينه نباشه ! آخه اينها ربطي به كيفيت ندارن. همونطوري كه مهدي بست گفته بايد از ابتدا به فرمت و تنظيمات فايل توجه بشه. اگه يه فايل صوتي كيفيتش پايين باشه نميشه كيفيت اون رو تغيير داد. شما نميتوني هيچ فريم اضافي ايجاد كني تا خلا بين دو تا فريم رو پر كنه
-
دوستان عزيز برنامه هست به نام DFX 7.2 for Windows كه حيرتآور كيفيت صدا رو بهبود ميده. منهم در ابتدا نظرم همين صحبت دوستان بود و با ناباوري اين برنامه رو نصب كردم. ولي بعد از شنيدن صداي آهنگهاي بدون كيفيت دانلودي و تغييراتي كه اين نرمافزار ايجاد كرد كاملا نظرم عوض شد. اين برنامه كه در واقع يك Plugin هست روي انواع پلير مثل Media Player9-10 , Winamp, RealPlayer&RealOne, Sonique, MusicMatch سوار ميشه. حتما كارتون رو راه خواهد انداخت. متاسفانه من الآن آدرس لينكش رو در دسترس ندارم ولي از اونجايي كه من خودم از نت دانلود كردم حتما ميتونيد پيدا كنيد. اگر پيدا نكرديد ميتونم بعدا خودم براتون آپلود كنم. حجمش با كيژن حدود 2 مگابايت هست.
-
اينم لينك DFX . ترجيح دادم براي دانلود لينك مستقيم نگذارم تا اينطوري اطلاعات بيشتري قبل از دانلود داشته باشيد. اگر تبليغات براي روسها محسوب نشه :wink:
نسخه 7.2
کد:
http://soft-best.net/news.php?go=2049
نسخه 7.210 كه من خودم اين رو امتحان نكردم:
کد:
http://soft-best.net/news.php?go=2144
-
دوست عزيزم سلام. ممنون از لطفي كه كردي. اما بايد بگم كه اين برنامه قبلا معرفي شده و پلاگيني است كه فقط حالت هاي اكولايزر صدا و اينطور كارها رو انجام مي ده و اون كيفيتي كه مدنظر دوست سؤال كننده در اول اين تاپيك بوده رو نمي تونه بهبود ببخشه. من خودم با اين برنامه كار كرده ام و همونطور كه گفتم اين برنامه چيزي نيست كه بتونه كار دوستمون رو راه بيندازه.
-
ممنون از اينكه جوابم رو داديد
تا حدودي متوجه شدم
من متاسفانه اين چند روز كار داشتم و وصل نشدم!ا