بحث درباره champion league 2006-2007 (حتما بیاین تو)
من دیروز ریسکی رو پذیرفتم و رفتم بازی رو خریدم من این اعتقاد رو داشتم که fifa 07 با این که پیشرفت زیادی
نسبت به قبل داشت ولی مشکل بزرگی به اسم آسانی و این که دروازبانا گلای تابلویی میخورن و با هر شوت خوب یه گل به دست میاد و ... اما.... champion league بازی بسیار خوبیه و حتما به فوتبال دوستان پیشنهاد خرید این بازی رو میکنم و اما فرق های این بازی نسبت به fifa 07 :
1.مجهز شدن داوران به فناوری پیشرفته (داور وسط با یک گوشی با کمک داوران در ارتباطه)
2.خارج شدن بازی از حالت کارتونی (مثلا نور نور افکن ها شفاف شده )
3.گرافیکش بهتر شده ولی روون تر اجرا میشه
4.تکل ها بسیار بهتر و موفق تر شده
5.مهم ترین مورد : بازی خیلی سخت تر شده اگه دقت کرده بودید در fifa 07 تیم حریف توپ رو الکی پاس کاری
میکرد و فقط مالکیت توپ خودش رو بالا میبرد و خیلی کم پیش میومد حمله خوبی کنه یا شوت خوبی بزنه ولی
در این بازی با پاس کاری به دروازه شما نزدیک میشن و شوت میزنن و موقعیت خطر ناک ایجاد میکنن و گل میزنن
در این بازی کم پیش میاد یه تیم رو با اختلافی بیش از 2 گل ببرید و بردن تیم های بزرگ کار سختیه (بعد از چند
بازی و عادت کردن از اینتر 1-3 باختم)
6.هوای برفی
7.در هوای سرد از دهن بازیکنا بخار بیرون میاد
8.در قسمتی (مثل مربیگری fifa 07) مربی رو نشون میده (قبل از شروع بازی و بعد از بازی و در حین بازی و
بعد از گل خوردن یا گل زدن )
9.وقتی گرافیک در حالت مدیم باشه هم سایه ها خوبن و فوکوس روی بازیکنا وجود داره
10.راه رفتن و دویدن بازیمنا به گونه ای شده که که اگه یه بازیکن با تکنیک یا سرعتی داشته باشید (مخصوصا رونالدینیو) به راحتی میشه از بازیکنا(ی حمله و هافبک و مدافعان نه چندان خوب) عبور کرد و اونا رو دریبل داد
فیزیک بدنی و سرعت و شوت زدن مثل همون fifa 07 عالی و طبیعیه من که خیلی از این بازی خوشم اومده
مخصوصا از این که سخت شده مردم بس که سوکر 6 بازی کردم
خلاصه صد در صد به همه چه سوکر دوستان و چه فیفا دوستان پیشنهاد خرید این بازی رو میکنم
راهنمایی برای زربه آزاد زدن
در این بازی ظربه آزاد زدن خیلی طبیعی و آسون شده (مثل سوکر نیست که نمیشه به سمت مخالف دروازبان زد
چون به احتمال 80 درصد به دیوار دفاعی برخورد میکمه) برای گل کردن ظربات آزاد از فاصله حداکثر 28 متری
فقط نیاز به یک ظربه آزاد زن حرفه ای مثل بکهام دارید اول شیفت رو نگه دارید و بعد جهت بالا و بعد یه
تک ظربه (برای فاصله های بیش از 24 متر یکم d رو بیشتر نگه دارید یکم)