اگر منظورت جنس دیافراگم هست، از مقوای فشرده میشه ، مثل بلندگوها ... ولی در انواع تجاری اون از یک صفحه نازک پلاستیکی استفاده میکنن! مثل زر ورق هسته!نقل قول:
Printable View
اگر منظورت جنس دیافراگم هست، از مقوای فشرده میشه ، مثل بلندگوها ... ولی در انواع تجاری اون از یک صفحه نازک پلاستیکی استفاده میکنن! مثل زر ورق هسته!نقل قول:
:31: ببخشید بازم سوال می کنم ولی قول نمی دم دفعه آخرم باشه:21:
من می خواستم این میکروفنی که میسازم بیشترین صدا از محیط بگیره مثلا اگه بلندی صدایی رو 100 در نظر بگیریم این میکروفن حداقل80% شو بگیره ولی برام مهم نیست به کوچکترین صدا محیط عکس العمل نشون بده !!!!!برا این کار باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/:10:
ممنون مي شم كه يكي جواب منو بده:5:
البته اگه مي دونيد اگرم كه نمي دونيد بگيد تا معطل نشم:46:
یه میکروفون خیلی ساده :
با سه تا ذغالِ باطری که دوتا از آنها بر روی یک تخته به صورت عمودی قرار می گیرند (یعنی بر روی تخته دو سوراخ به فاصله ی ذغال سوم ایجاد می کنیم)و دیگری دو سرش را تیز می کنیم و در بین دو ذغال دیگر ( که وسطشان را تا یک عمقی خالی کرده ایم) قرار می دهیم ( یعنی یک سر ذغال وسط ، به وسط یکی از ذعالهای عمودی و سر دیگر هم در وسط دیگری قرار می گیرد) و همه ی آنها در داخل یک مکعب ( که می توان با یک کارتون ساخت) که از بالا باز است قرار می گیرد و دو سر سیم مان را به دو ذغالهای عمودی ( که از زیر تخته به بیرون زده است) وصل می کنیم و این یک میکرفون خیلی ساده است
البته می دانم که منظور این دوستمان همچین چیزی نیست ولی ......
امیدوارم باحال باشه.