برادرم شوخی نکن خواهشا !
اگه قیمت 3250 و N70 رو به همراه وضعیت دوربیناشون بزاری کنار هم میبینی که 3250 حداکثر ارزشش 250-300 تومنه نه بیشتر
Printable View
برادرم شوخی نکن خواهشا !
اگه قیمت 3250 و N70 رو به همراه وضعیت دوربیناشون بزاری کنار هم میبینی که 3250 حداکثر ارزشش 250-300 تومنه نه بیشتر
ببین عزیزمنقل قول:
من نگفتم 3250 بهتره در حالیکه بهتره
(سیمبین 9.1 نیست که هست . صداش بهتر نیست که هست.هندزفری بهتری نداره که داره .رم 1گیگ نداره که داره . دور بین با قابلیت چرخش نداره که داره .همه پسوندهای اهنگ رو پشتیبانی نمیکنه که میکنه)
البته n70 هم جذابیتهای خاص خودشو داره برنامه های بیشتری داره . دوربین بهتری داره. و طراحی به نحوی که ظریف تر و مردم پسند تره و خداییش گوشی خرکاریه.
من فقط یک پیشنهاد دادم با توجه به این معیار که اگه امکانات مولتی مدیا مدنظره گوشی خوبیه.
N70 Music Edition هم رم 1GB داره روش!نقل قول:
وقتی یه ویدئو با 3250 بگیری و با ویدئوی N70 که کیفیت 4 برابر (2برابر طول و 2 برابر عرض ) داره میفهمی که 3250 تا چه حدی خوبه
دوربینش هم فاقد فلاشه و چرخان بودنش نمیتونه خیلی امتیاز بزرگی باشه
نمیگم گوشی بدیه ولی خداوکیلی بیشتر از 300 تومن ارزش نداره
منم میدونم ولی اگه دقت کنی من نوشتم n70 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم برتری هایی که شما ذکر کردین در زمینه مولتی مدیا ارزش خاصی نداره من گفتم اگه امکانات مولتی مدیا مدنظره اگه دقت کرده باشید .نقل قول:
در ضمن 3250 ارزونترین گوشی از گوشیهای سیمبین 9.1 میباشد
کسی در مورد n70 تک دوربین اطلاع دقیق نداد
این گوشی از کجا اومده ؟ تو هیچ کدوم از سایتای نوکیا چیزی در موردش نوشته نشده
دوست عزیز این گوشیها قلابی هستند و ساخت کشورهای جنوب شرق اسیا و مخصوصا چین میباشد.نقل قول:
بزا قضيه ي اين گند رو من فاش كنم تقلبي ساخت تايوان با يه دوربين حدود 20 تومن هم ارزون تر. به برچسب زير باتريش نيگا كني هم دستگيرت مي شه بعضي چيزانقل قول:
آره اين دوستمون راس مي گن با اين آواتور كج و كوله اش :31: شوخينقل قول:
نه ان91 هر چه قدر هم خوب باشه هنگاش خوب تر از اونه در ضمن دوربينشم خيلي بده خيلي. يكي از دوستا داره.