اره عزيز gprs هم داره منتحا من باهاش كار نكردم ببينم كجاشه و چجوريه.اما دارهنقل قول:
Printable View
اره عزيز gprs هم داره منتحا من باهاش كار نكردم ببينم كجاشه و چجوريه.اما دارهنقل قول:
شما ببين غير از تم ميتوني برنامه هاي سيمبيان 9.1 نصب كني؟ اگه هيچي نميتوني بريزي برو به آدرسنقل قول:
menu>tools>App.mgr.>Options>Settingsقسمت Software installation بايدon#باشه و online certif. check بايد off باشه.حالا تم نصب كن ببين چي ميشه.
نقل قول:
عزیزم شما به اون دوستت یاد بده تا key pad رو قفل کنه که دیگه میزاره تو کیفش شماره نگیره:27:
در ضمن جوی استیکش زیاد هم دراز نیست و اگر هم باشه به خاطر اینه که راحت تر کنترل بشه
خوب بود مثل سری k سونی اریکسون(مزخرفترین شرکت ساخت گوشی) اینقدر کوچیک بود که باید نیم متر ناخن میزاشتی تا کنترلش کنی؟
در ضمن به طور کلی آدم (عاقل) گوشیش رو به آهنربا نزدیک نمیکنه
به نظر من که واقعا" گوشی خوبیه
صداش حرف نداره دوربینشم به خاطر نداشتن فلش ضعیفه
اینم بدونین نوکیا هیچ وقت یه گوشی بی نقص نمیسازه تا مشتریاش منتظر مدل بعدی باشن
خوب اصولا" میدانهای مغناطیس قوی دشمن گوشی هستن .باطری خالی میکنن موجب خرابی ال سی دی میشن.خوب قفل کی÷د هم که کاری نداره .اصلا چرا میزارین تو کیف بزارین تو جیبتون خیلی هم کلفت نیست.دوست من هم این مشکل رو باهاش داشت چون قبلا" موتو ال 7 داشت راحت میتونست تو جیبش بزاره و اصلا" معلوم نبود گوشی تو جیبشه ولی به خاطر همین گوشی 3250 تیپش رو عوض کرد.اگه مشکل دوربینش رو که واسه من اصلا" مهم نیست کنار بزاریم واقعا" محشره.طراحی ساده و شیک.البته یه مشکل کوچیک دیگه هم داره قاب اصلی گوشی کم یاب تا نایاب هستش و خیلی هم گرونه .قابای ارزون هم اصلا" کیفیت ندارن.دومین عیبی هم که میتونم براش بگم نایاب بودن هندزفیری اصلی گوشی هستش.
ببین دوست عزیز به نظر من دوربینش هم بد نیست بخاطره این که ملاک دیدن رویه کامپوتر هست.در اون حالت حرفتونو پس میگیرید
با توجه به اینکه کلوپ این گوشی خیلی سوت وکوره از این به بعد سعی میکنم تمام نکات مفیدش رو برای دوستان عزیز بزارم.
موفق باشید.
آموزش و لینکی که مریم عزیز در مورد فارسی کردن گذاشته.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141052
ممنون از توجه
3250 گوشي خوبيه حرفي برا گفتن نداره
البته شركت نوكيا اين گوشي رو بعد از n91 به عنوان بهترين گوشي مديا پلير معرفي كرد
ولي به نظر من 3250 خيلي بهتره
راستي تا حالا به اين توجه كرده ايد كه گوشي هاي مديا پلير نوكيا از كيفيت دوربين بدي برخوردار اند؟
مثل همين 3250 و n91
1. قيمت جديد 3250 چنده؟؟
2. فرق 3250 معمولي با 3250XpressMusic چيه؟؟