-
abbas13677_2005, جان اول اينكه كار كردن با كرل و فري هند براي كسي كه تا حالا باهاش كار نكرده خيلي سخته و مثل فوتوشاپ راحت نيست - خيلي گستردست كرل و فري هند ! شك نكن
--------
خوب برداري يا Vector يعني اينكه چطوري بگم بفهمي
بيبين توي كرل هرچقدر كارت بزرگ كوچيك كني از كيفيتش كاسته نيميشه و اين داستان روي سيو كردن هم صدق ميكنه مثلا شما يه طرحي در كرل كشيدي با سايز 10 * 10 cm خوب اينو حالا ميخواي سيو كني بدي براي چاب روي يه استند 2 متري - كيفيتش پايين نيماد - ولي توي فوتوشاپ اينتوري نيست ! البته كتابيشم دارم - اگه اينو گرفتي كه هيچ اگر نه كه اونو برات مينويسم ! البته آدوب هم يه برنامه وكتور هم داده به نام
Adobe Illustrator
فلا ! ----
-
با اجازه مهدي جان بايد بگم كه كرل براي رسم از فرمول استفاده ميكنه براي همين هست كه كيفيتش موقع زوم كم نميشه مثلا وقتي يك خط ميكشي كرل فرمولش را مي فهمه و موقع زوم كردن از همون فرمول براي كشيدن دوباره استفاده ميكنه .
يا مثلا اگه يك دايره رسم كرده باشي موقع ذخيره كردن خود دايره را ذخيره نمي كنه بلكه فرمول رسم دايره و مختصات و ... را ذخيره ميكنه كه اين خودش يك تكنيك براي كاهش حجم فايل هم هست.
اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم :wink:
-
-
پس برای فلش از فلش استفاده کنیم و برای طراحی هم از فری هند
ممنون از راهنمایی هایتان
-
البته کار با کورل بسیار آسونه . به نظر من و خیلی های دیگه از فتوشاپ هم آسونتره .
-
abbas13677_2005, شما ميتوني براي ساختن فلش طرحاتو با فري هند بكشي بعد اكسپورت كني تو فلش چون يه مقدار طراحي توي فلش سخته !
navid_kashani, جان - ظاهرش ساده ست !
-
mehdi87 جان خب ظاهر ساده هست و منوهاش گویای همه چیز هست . پس مشکل بودنش کجاس ؟
به هر حال با هر نرم افزار مخصوصا گرافیکی بخوای حرفه ای کار کنی بعلت گسترده بودن سخت می شه ولی کلا کورل رو یکی از آسونترین نرم افزار های گرافیکی می شناسن که می شه مقدماتی راحت یاذ گرفتش . ولی کسایی هستن چند سال مداوم کورل کار می کنن باز هم بعضی چیزا رو بلد نیستن
-
navid_kashani, جان از اون لحاظ حق با شماست !
برنامه هاي گرافيكي (....)خيلي گسترده اند !
در ضمن من كارم اينه - خيلي وقته با اين جور برنامه ها سروكار دارم ! :ِ
-
ایکاش سی دی های اموزشی ارزون بودن تا میتونستم که چند تا بخرم
-
abbas13677_2005, سي دي آموزش ريخته فراوون ! اونم ارزون