bts ها و اطلاعاتی تخصصی از انها
در عوام خيلي کلمه ي انتن موبايل رايج هست
تو اين پست تا جايي که اطلاعاتم قد بده ازش براتون مي گم...البته لازم به ذکر تماميه اطلاعات من درباره ي مفاهيم و اصطلاحات شبکه حاصل مطالعه ي سايت هاي متفاوت هست و هيچ کدوم اينها تجربه يا تخصص من نيستن...خواستم بگم اصلا قصد اينکه اين مطالب رو بنام خودم بزنم ندارم:20:
فقط چون از سايتها و افراد گوناگوني نکته نکته ياد گرفتم از ذکر منبع مشخصي معذورم:5: :
اسم تخصصيه انتن موبايل به BTS شهره هست که اين کلمه هم اول اين کلمات هست:base transceiver station....در شبکه موبايل نخستين قسمتي هستن که يا گوشيه شما ارتباط برقرار مي کنند
اما اينکه برد هر BTS چقدر مي باشد:برد مفيد هر کدامشون تا 20 کيلومتر مي رسه...البته در مناطق بدون توپوگرافيه خاصي بردي حدود 30تا 35 کيلومتر هم دارن...البته جاي خوندم با ايجاد شرايطي(خيلي تخصصي توضيح داده بود نفهميدم:44: !!!)اين برد تا 60 کيلومتر هم مي رسه...که نمونه ي بارز اون در کويرهاي کشورمون اتفاق افتاده
توجه داشته باشيد که شبکه با راه اندايه هر bts به دنبال دو هدف خواهد بود...ايجاد پوشش راديوي همون طور که در جاده هاي کشور شاهد هستيم....تامين بار ترافيکيه شيکه
و اما يک نکته ي جالب و تخصصي ديگر درباره ي ارتفاع دکل ها:
اگه تا حالا شاهد اين بوده ايد که ارتفاع دکلي رو کم کردن دليل اين موضوع مسائلي جز انتن دهيه بهتر بوده است
با توجه به اينکه مدام و روز به روز به بار ترافيکيه شبکه اضافه مي شه....موضوع افزايش تعداد bts ها کاملا امري طبيعي و ملموسه...با توجه به اينکه هر انتن در حالت حداکثر خود حدود250 تا مشترک رو در يک زمان مي تونه ساپورت کنه بايد با افزايش مشترکين bts ها نيز افزايش پيدا کنن...اما براي اينکه هر انتن بهترين کارايي رو براي شبکه ايفا کنه و اينکه بتونه بار ترافيکيه شبکه رو جواب گو باشه بايستي تمرکز تشعشع ها رو افزايش داد... مثلا انتن به جاي اينکه 20 کيلومتر رو پوشش بده با کم کردن ارتفاعش کاري مي کنن تا حدود يک کيلومتر رو پوشش بده اما در عوض از عهده ي تعداد مشترکين زيادش بر بياد:20:
نظر بدین خوش حال می شم:20: :8:
شاد باشید:20: