منم چون یکی از شخصیتهای مهم محلمون هستم لذا دو تا گوشی دارم k800 و e600
Printable View
منم چون یکی از شخصیتهای مهم محلمون هستم لذا دو تا گوشی دارم k800 و e600
آره تو که مهمی از سر و روت میباره :27: همون اول که آواتورتو دیدم میدونستم که خیلی مهمی :31: ((شوخی بود به دل نگیری عزیز )) :20:نقل قول:
حالا چرا دوتا گوشی داری
کسی نمیدونه شخصیت های سیاسی کشور مثل حجت السلام هاشمی رفسنجانی و خاتمی و .... گوشیاشون چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری دوست قدیمینقل قول:
احتمالا گوشی این افراد سفارشی باشه تا حتی یک درصد هم احتمال سرطان مرطان و از این حرفا رو نداشته باشه.هر چند با نوکراشونه و اونا واسشون حمل میکننن ولی واسه همون یه لحظه صحبت و sms و جوکهای که برا هم میدن
البته ممکنه تو جلد کا310 یا 1100 مخفیشون کنن.
[QUOTE=fery joon;930986]آره تو که مهمی از سر و روت میباره :27: همون اول که آواتورتو دیدم میدونستم که خیلی مهمی :31: ((شوخی بود به دل نگیری عزیز )) :20:
حالا چرا دوتا گوشی داری
دلیل اینکه دوتا گوشی دارم برای اینه که مهم هستم
حال میکنی با این اواتور:31:
اصلا شما از کجا میدونید که موبایل دارند چون اونها همه هم وغوشون مردمن و هزینه موبایل خریدنو ندارن اخه مگه میشه تو جامعه ای که حکومت امام زمان و اسلام برقراره مردم از گرسنگی بمیرن و سران مملکتی موبایل داشته باشن!!!!!!!!!اونم موبایل پیشرفته!!!!!حداکثرش دیگه 3310 !!!!!!!!نقل قول:
حسین رفیعی ( مجری Tv)
N73 داره. ( تو اون برنامه ای که شبها در مورد راهنمایی و رانندگی پخش می کنه، دستش دیدم.)
امیر ابادی و فرشید کریمی w810 دارن و میثم بائو n91
بابا همو غم شما مثل اینکه تو این جامعه زندگی نمیکنی :18: که این حرفو زددی جای دیگه این حرفارو نزنی:21: انقل قول:
به گمونم هاشمی رفسنجانی یه گوشی زدآب باشه.خودتون دلیلشو میدونید.نقل قول:
منم که یکی از کاربران عضو این سایت هستم با نام کاربری Iman_s گوشی K750 دارم.
فکر کنم 1100 یا خیلی پیشرفته هاشون حداکثر 6020نقل قول:
کسی نمیدونه شخصیت های سیاسی کشور مثل حجت السلام هاشمی رفسنجانی و خاتمی و .... گوشیاشون چیه
چون سران مملکت ما خیلی از تکلونوژی و آی تی سر رشته دارن بعید میدونم حتی بدونن که چجوری میشه گوشی رو خاموش روشن کرد, حالا کار کردن با گوشیهای پیشرفته وگرون قیمت فدای سرشون