jxdچيه .دوست عزيز يه مسئله اي هست كه بايد بهت بگم .شما با خريد jxdيا هر مارك غير معتبر ديگه كه معلوم نيست بابا ننه اش كيه ضرر ميكني حالا خود داني.:10:نقل قول:
Printable View
jxdچيه .دوست عزيز يه مسئله اي هست كه بايد بهت بگم .شما با خريد jxdيا هر مارك غير معتبر ديگه كه معلوم نيست بابا ننه اش كيه ضرر ميكني حالا خود داني.:10:نقل قول:
دوستان عزیز،
نمایندگی اصلی JXD در ایران شرکت نگین خاورمیانه است ،اگر با گارانتی اصلی یعنی گارانتی شرکت نگین خاورمیانه JXD رو تهیه کنید هیچ مشکلی با این دستگاه نخواهید داشت و اگر مشکلی داشته باشین شرکت میتونه اونو برطرف کنه یا دستگاهتون را تعویض می کنه،در مورد پفک و آدامس وبیسکویت که توی دستگاهتون پیدا شده بخاطر این بوده که دستگاه رو قبلا بازکرده بوده اند.دستگاههایی که گارانتی اصلی شرکت باشند برچسب گارانتی خود شرکت JXD روش هست که روی اون شماره سریال هم خورده و اگر برچسب سالم باشه مشکلات عادی دستگاه تا اتمام تاریخ گارانتی که یکسال است به عهده شرکت خواهد بود.
جهت ارتباط با شرکت با شماره :88348484 تماس بگیرید سایت شرکت هم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
سایت رو هرهفته حتما ببینید چون هر هفته حداقل 1 مدل جدید شرکت تولید می کنه که مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیاست.
درمورد Firmware چون دستگاههای JXD دوربین دارند و از چیپ sunplus استفاده می کنند برای upload کردن firmware نیاز به دستکاری در برد آنها دارند و این کار را بجز یک تعمیرکار حرفه ای نمی تواند انجام دهد و firmware کردن آنها بدون تغییر روی برد ممکن است دستگاه را کاملا خراب کند، بنابراین firmwareها و طریقه upload کردن آنها را فقط نمایندگی های شرکت JXD دارند.
با تشکرjxd iran
خوب دیگه جی ایکس دی توی انتخاب چیپ متخصص نبوده که بشه اونو ارتقا داد.
واينم يه عيب كوچيك نيست
با سلام،
من زیاد نمی خوام تخصصی جواب بدم، چون ممکنه شما اطلاعات تخصصی کاملی در این مورد نداشته باشین ،بنابراین فقط یک سوال از شما می کنم ،شما تا حالا firmware دوربین عکاسیتون روupgrade کردین؟ یا دیدین دوربین دیجیتالی که firmware اون در دسترس همه باشه؟
JXD قبل از اینکه یک MP4 Player باشه یک دوربین عکاسیه.
اقا بسه اينقدر تبليغ اخه همچين صحبت ميكنيد و تعريف ميكنيد كه انگار از فضاپيماي شاتل صحبت ميكنيد
سلام
قابل توجه همه دوستان این آقای بهداد ممبینی خودش نمایندگی jxdداره کافیه یه سری به سایت jxd بزنید
تا متوجه بشین چرا داره از jxd دفاع میکنه.
بله عزیزم ... البته یه چیزی فراتر از یک نمایندگی!!! اگر هم تبلیغی بوده برای دفاع بوده ... البته فقط به عنوان یک کسی که مدل JXD 685 رو داره نظر دادم !!! اینحا رو گذاشتن که افراد از اطلاعات همدیگه استفاده کنن ... نظر من به عنوان یک کسی که محصول JXD رو داره حتی اگه خودم فروشنده اون باشم خیلی بیشتر از نظر شما که در واقع هیچ کمکی به فرد ایجاد کننده این پست نکرد ، می خوره !!!! ا جالبه که شما هم تا عضو سایت شدی اومدی توی این پست نظر دادیا!!! باز جالنتر اینه که اسم من رو هم میدونی!!نقل قول:
دوست عزیز سعی کنید خودتون و مارکتون رو بالا بکشید نه اینکه دیگران رو تحقیر کنید ...
تهدید و تحقیر نشوندهنده ی کم آوردن هستش
آدم خوبه هر کاری رو با روشهای منطقی انجام بده ...
شاد باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمتون وشماره موبایلتون در سایت jxd هست.
دقیقا درسته، شما با خرید ابن نوع مارک ها ضرر می کنی اساسی. به نظر من با این پول یه MP3 player از شرکت کریتیو بگیر تا حداقل کیفیت صداش خوب باشه(نکته: بودجه شما چقدره؟):20:نقل قول: