Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7610نقل قول:
Printable View
Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7610نقل قول:
همچین برنامه ای هم تحت جاوا هست؟
که بشه روی گوشی های سونی اریکسون هم پیاده کرد؟
آقا اين هم كه فقط با بلوتوث كار ميكنه، تا connect روميزنم ميره برا سرچ بلوتوث، اصلا گزينه usb نداره!!!برنامه كامپيوتر ready شده، اما برنامه موبايل فقط با بلوتوثه. بيزحمت راهنمايي كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره راست میگی! الآن که نگاه میکنم میبینم که گفته فقط با بلوتوث میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......... واقعا متاسفم! خودمم حواسم نبود......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. ولي من شنيدم يه نسخه از همين برنامه هست كه براي كابل هم هست، اگه پيدا كني آپ كني برام ممنون ميشم.نقل قول:
سلام دوستان وب کم لینک دانلودش کار نمی کنه
سلام............ لینکو امتحان کردم........ کار میده! دوباره امتحان کنید شاید سرور اون موقع مشکل داشته.......
موفق باشید:)
این فایل Loader شو این آنتی وایروس نورتون ا ل ا غ خودش هی میزنه پاکش می کنه.
تا میام فولدرشو باز کنم و اون کارایی که گفتین رو انجام بدم میبینم عمرا نمیذاره بهش دست بزنم.
خودش خود به خود حذفش می کنه.
من چی جوری به این ا ل ا غ بفهمونم که بی خیال این ویروس شه؟
شما با بيش تر از 1000 تا پست ديگه چرا امين جان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه search كوچولو مي كردي چندين تاپيك براي اين برنامه قبلا" زده شده بود. ازجمله مال خودم كه مال حداقل 6 ماه پيشه.
حتي نسخه ي به روز هم معرفي نكردي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سر به اين تاپيك بزنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو نسخه ي بلوتوث و usb اونجا معرفي شده.
دلگير نشي از ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . رفيقيما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده داود جان............ اشتباهه ديگه................ پيش مياد.............. دفعه ي ديگه يادم باشه سرچ كنم........... :blush:..............نقل قول:
شاد باشي :happy: