یادمه جایی نوشته بود و خود سایت نورتون که چون از ایران هستیم پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
مگر در جايي نوشته شده كه ايران را ساپورت نميكنند؟
همین مکافی هم همینطوره
Printable View
یادمه جایی نوشته بود و خود سایت نورتون که چون از ایران هستیم پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
مگر در جايي نوشته شده كه ايران را ساپورت نميكنند؟
همین مکافی هم همینطوره
من رفتم به سايت symantec و مطالب مرتبط با Norton360 را مطالعه كردم و مطلبي در خصوص عدم پشتيباني از ايران نديدم.با توجه به صحبت شما من خودم Norton360 را دانلود كردم و يك سريال از خود سايت توسط يكي از دوستانم خريداري كردم و تست هم كردم.تو ويستا نصب كردم و خيلي خوب و راحت و سريع آپديت شد و اصلا سرعت سيستم را هم نميگيره.حداقل تو سيستم من خيلي خوب جواب داد.تصميم دارم تو اين 2ساله كه سريال را خريدم از همين برنامه در ويستا استفاده كنم.در ويندوز XP هم كاسپر نصب هست.نقل قول:
در خصوص آنتي ويروس McAfee هم به عرض ميرسانم كه اين شركت در ايران نمايندگي داره و اگر شما از اين نمايندگي خريد كنيد(منظورم نسخه Enterprise نيست كه ايرانيها براي آپديت بي دردسر از آن استفاده ميكنند)به راحتي ميتونيد آپديت كنيد و مشكلي هم نخواهيد داشت.
در مجموع Norton360 در نگاه اول توانست نظر من را بخود جلب كند.تا ببينم در تستها و شناسايي ويروسها چطور عمل خواهد كرد.اميدوارم شاهد كارايي بيشتر اين نسخه باشيم.
ولی من گوگل رو هم جستجو کردم نتایجی نشون داد که اینگونه بوده
برای مکافی که پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نورتون هم توی همین انجمن دیده بودم
البته باید بگم خودم دارم از Symantec استفاده می کنم !
که نیازی به کرک و چیزی نداره
به راحتی هم به روز رسانی میشه
و یک سوال !
Norton Anti Virus
سرعت سیستم رو میاره پایین ؟
دوست عزيز مگه خود شما از كدام محصول Symantec استفاده ميكنيد؟مگر آنتي ويروسش رو سيستم شما نصب نيست؟شنيدم كه ميگن نورتون قدري سرعت سيستم را ميگيره ولي اين Norton 360 كه من خريدم اصلا با وجودي كه در ويستا نصبش كردم سرعت سيستم را نميگيره و هيچ كندي احساس نميكنم و در ثاني امكانات جانبي مفيدي هم در اين محصول گنجانده كه تا حدودي به بهبود سرعت و كارايي سيستم كمك ميكنه.مشكل آپديت هم اصلا نداره حتي در ايران.نقل قول:
قربونت عزیز مطمئنی این لینکها درست من همشو امتحان کردم همه خرابه دوباره خدت یه تست بزننقل قول:
دوست عزيز اگر تست نميكردم مطمئن باش نميگذاشتم.قصد من هم كمك به افراد علاقمند به برنامه هاست.من الان اولين لينك را تست كردم و اين هم كليد لينك اول:نقل قول:
NORTON 360
2 Years Subscription Valid Key
Key: TKPBXB4WRM6P7H9DCQWQV87TH
Serial: GXTWCVDDK6GB
بقيه هم كاملا سالم هستند.نميدونم شما چرا به اين سايت دسترسي نداريد.اگر در ايران زندگي ميكنيد ممكنه نتونيد به اين سايت دسترسي داشته باشيد.
نه فدات شم من همین ایرانم اسلامی خودمون هستم همه رو امتحان کردم همه خطامیده اصلا واردشون نمیشه با تمام مرورگرها هم امتحان کردم ولی نشد
بازم ممنونم ازت اگه ناراحت شدی ببخش
hamilton جان ممنونم واسه شماره سریال ها درست کار میکنه منظورم همینی هست که واسم گذاشتی
پس در کل ارزش داره که از Norton 360 استفاده کنیم ؟
از لحاظ قدرت اینا !