بابا ما که اینجا هستیم ( بوشهر ) که دستمون به گارانتیش نمیرسه ...راستی مگه سونی اریکسون هم تو ایران خدمات و گارانتی داره( نمایندگی داره ) اینجا که نداره .. :cry:
Printable View
بابا ما که اینجا هستیم ( بوشهر ) که دستمون به گارانتیش نمیرسه ...راستی مگه سونی اریکسون هم تو ایران خدمات و گارانتی داره( نمایندگی داره ) اینجا که نداره .. :cry:
دوست عزيزم سلام. مگه در بوشهر گارانتي رو قبول نمي كنند؟ يعني نمايندگي ندارند؟ در تهران كه نمايندگي داره و گارانتي معتبر هم داره. هر چي باشه بهتر از دبي هست! حداقل تهران رو مي توني بيايي!
khalijefars جان گارانتي مگه به شهر ربط داره
:shock:
در مورد خريد از دوبي و يا ايران هم 100٪ ايران
بله مافیا جان ...باید اینجا هم نمایندگی داشته باشه که بتونن به من خدمات بدن دیگه..منکه نمیتونم بخاطر این بلند بشم بیام تهران عزیزم
...درست میگم یا نه ؟ :wink:
فكر مي كنم منظور مافيا جان اين بوده كه حتما در بوشهر هم نمايندگي داره.
در ضمن شما مي توني با 118 تماس گرفته و شماره نمايندگي رو بپرسي و اطلاعات كاملي در موردش بگيري.
با 143 هزار تومن میتونی گوشی سونس اریکسون مدل k500i رو بگیری
امکاناتش هم خوبه دوربین عکاسی و فیلمبرداری
mp3 هم پخش میکنه
فقط ضعفش اینه که بلوتوس نداره و اینفرارد داره بر عکس گوشی نوکیا 7610 که اینفرارد نداره
اگه برات ارتباط با گوشي هاي ديگه اصلا مهم نيست به نظر من بهترين پيشنهاد رو مجيد داد چون نسبت به كارايي و امكاناتي كه داره اين گوشي واقعا از t630 بهتره به نظر من Bluetooth رو بي خيال شي و برات خوش دست باشه شك نكن كه K500I
ممنون از آقا مجید و مافیا جان ....
راستی این نوکیا 7610 هم همین قیمته .؟...با همین امکانات ؟
راستی k300i چطوره ؟ میبخشیدا ..... :mrgreen:
گوشی کا 500 کاملتره و امکانات بیشتری داره