من نمی دونم این کلوپ سونی اریسکون رو برای چی ایجاد کردیم!
منتقل شد
Printable View
من نمی دونم این کلوپ سونی اریسکون رو برای چی ایجاد کردیم!
منتقل شد
من الان از علاالدین اومدم دوتا از فروشگاهها بیشتر گارانتی سیتادل نداشتن میگفتن 650 اما بقیه گارانتیشون ماله نوین بود از 505 تا 570 قیمت دادن خیلی قیمتها بالا و پایین داشت ما که گیج شدیم:ohno:
همهاز دم هم گارانتی نوین و سیتادلها میگفتن رجیستره و فرانسوی هستش:sad:
در ضمن مموری سن دیسکو دیدم 2 گیگا بایتو میدادن 30 تومان
کلان بازار بو میداد :puke:
یک سری از فروشندها میگفتن خوب نیست نگیرp910i بگیر
دوست خوب گوشیمو من 2 ساله که خریدم باید عاشقش باشی تا حال کنی وگرنه همه ازش بد میگن اما من میگم عالی هست:wub:7710
شب عید همین جوریه، بالا پایین زیاد داره. یا حدود 550 بخر یا بذار بعد از عید. البنه سیتادل هم هست ولی زور داره 100 تومن. مموری هم یه کم زیاد ارزون گفته یا شاید هم ارزون شده. اگه از فروشگاه دانش گوشی بخری مطمئنه.نقل قول:
در ضمن به حرف فروشنده ها هم در مورد خوب و بد بودن گوشی توجه نکن.
از اتفاق رفتم دانش گفت ندارم:sad:
مموری هم........:blink:
در مورد گارانتی یعنی میگی 510 بانوین بگیرم یا 650 با سیتادل البته سیتادله با هندذفری بودا یعنی توش هندذفری داره:blush:
در مورد گارانتی نوین چیزی نمیدونی
اونوقتی که من میخواستم بخرم، هندزفری رو از تو جعبه درآورده بود و گفت اگه میخوای باید 40 سر بدی. اگه بتونی با گارانتی سیتادل بگیری که خیلی بهتره، چون تنها گارانتی رسمی و قانونی سونی اریکسون تو ایران همینه و دیگه خیالت از هر نظر راحته. به نظرم با هندزفری این قیمت می ارزه. درسته پول بیشتر میدی ولی خیالت راحته که جنس اصل گرفتی. نمیدونی این خیال راحت چه نعمتیه. من تازگی فهمیدم که باتری P990 مدلش BST-34 هست ولی باتری که من دارم BST-33 هست، مثل K800 و W850 . خیلی حالم گرفته شد. یه ایمیل زدم سونی اریکسون منتظر جوابم. اگه فروشنده انداخته باشه که میرم سرش. بی زحمت هر وقت خریدی راجع به مدل باتریش یه اطلاعاتی بده.نقل قول:
میگفتم، غیر از سیتادل هر گارانتی دیگه چرته. یعنی اصلا وجود خارجی ندارن. یه کارت که روش تلفن نوشته و صدتا صدتا میدن دست فروشنده ها که الکی بدن دست مردم. یعنی انگار گارانتی نداره. اگه من بودم میرفتم همینو با سیتادل میگرفتم. آدم پول میده که خیالش راحت باشه...;)
انگار چاره ای ندارم شاید از سیتا دل بگیرم
از دوستان کسی تو علاالدین اشنا نداره که p990i رو با گارانتی سیتادل ارزون بده هم فرانسوی باشه و رجیستر شده مرسی از کمک دوستان
اینجا سوال کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی اگر بازم مورد خاصی هست راهنماییم کن