سلام
از نظر من هر گوشي که الان بخري بعداز چند ماه قيمتش نصف مي شه به همين دليل الان هر گوشي که مي خواي بخري نمونه اي باشه که چند ماه از ورودش به بازار گذشته و قيمتش ثابت شده .
Printable View
سلام
از نظر من هر گوشي که الان بخري بعداز چند ماه قيمتش نصف مي شه به همين دليل الان هر گوشي که مي خواي بخري نمونه اي باشه که چند ماه از ورودش به بازار گذشته و قيمتش ثابت شده .
مي گم عزيز نكنه گوشي اي كه خريدي رو دستت باد كرده و بدرد نخوره داري با اين تبليغاتت همه رو بدبخت مي كني آخه ببخشيد ها يه مثلي هستش كه مي گه اوني كه داره مي ره جهنم بغل دستيشو دوست مي گيره كه باهم برن:evil:نقل قول:
من از N73يه دوربين عالي ديدم حالا در رتبه هاي بعدي صداش استريو هستش ولي بويي از بيسBass نبرده (منظور همون صداب بم خودمون)
ولي هنگ كردنش كه فجيعه و همچنين S60 هستش و UIQخيلي بهتر از اس 60 هستش. تو يو آي كيو مثله كلپوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري رو بكني ولي تو نوكيا فقط بايد بري تو پرفايل ها و دس كاري كني. اين نظر همگاني كه يو آي كيو بهتره.
آگه مشخص نشه كه آخرين ورژن گوشي N73 چيه و كي مياد من نمي خرمش و بايد استفاده كنن و نظراتشون رو بگن بعد
خيلي مايه داري ان 73 بخر
به نظر من هم ان73 انتخاب خوبي هستش قيمتش هم كمتر از 700 تومنه(480). 990با امكاناتي كه داره ولي اصلا" به درد بخور نيستش صداش خيلي كمه .ولي اگه عشق Uiq تو كلت باشه و امكاناتي مثل تاچ اسكرين بودن و اينا چيزي نميتونم بگم .يه سر هم به طرفاي گوشياي ويندوز موبايلي مثل اي ميت بزن با اين كه پاره آجرن ولي خيلي خفنن.
n73 قیمتش تقریبا ثابت شده
یه pda بخری خیلی بهتره!!
نه عزیز شما نگران من نباش :biggrin: حالا حالاها مونده به ارزشهای ان73 پی ببرین :biggrin: درضمن تا شما موندین تو جهنم واسه ما جا نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته صداش زیاد بم نیست ولی بلند وبا کیفیته ;) stereo 3d ;) هنگ کردنشم که مال ورژن قدیمیش بود تو ورژن جدیدش برطرف شده :happy:نقل قول:
یه سوال:نقل قول:
آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟
من خودم تو خونه گوشیمو آپدیت کردم خیلی آسونه البته اگه adsl داشته باشینقل قول:
گوشیو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنی بعد برنامه پی سی سویتو باز میکنی یه سرچ میزنی خودش اگه ورزن جدید اومده باشه پیدا میکنه و گوشیو به همین راحتی آپدیت میکنی :rolleye:
بله عزيزم نوكيا هم عينه همينه!!!نقل قول:
یه سوال:
آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟
ميري گوشيت و انتخاب مي كني و نرم افزار اپديتش و دانلود مي كني و گوشي رو با كابل وصل مي كني به كامپيوتر و شروع مي كنه به آپ گردن!
من تا حالا 2 دفه ان 73 و 4 دفه ان 70 دم و 2 دفه 6630 و.....كردم خيلي اسونه!