دقیقاً،قبلاً موبایل ها دوربین داشتن الان دوربین ها موبایل داره!!!!جالبه نه؟نقل قول:
Printable View
دقیقاً،قبلاً موبایل ها دوربین داشتن الان دوربین ها موبایل داره!!!!جالبه نه؟نقل قول:
تایید میکنیم!!!:rolleye: :cool:نقل قول:
گوشی 8 مگاپیکسلی سامسونگ اسمش sph-v8200 که لنز سی سی دی هم داره با فلاش زنون و فوکاس و هراز چیزه دیگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جمعی از موبالهای دیگه ( دست چپی وی 7800 با 5.2 مگ وسطی بی 500 با 7.7 مگاپیکسل و راستی وی 770 با 7 مگاپیکسل ):blink: :blink: :blink:
دقيقا همين طوره...اما متاسفا جديدا همه فكر ميكنن كه مگا پيكسل بيشتر يعني كيفيت بالاتر...!نقل قول:
پس مگاپیکسل ینی چی؟نقل قول:
دوست من پیکسل ها نقاطی به هم پیوسته اند و باعث تشکیل تصویر می شن.هرچی تعداد پیکسل های یک تصویر بیشتر باشه وضوح اون تصویر بالاتره،ولی به این معنی نیست که ترکیب رنگ بندی و شفافیت و روشنی عکس یا تصویر بیشتر و بهتره.برای برتری یک دوربین نسبت به دیگری چند تا شاخص و معیار وجود داره که یکی از اون ها تعداد پیکسل ها یا مگا پیکسله.نقل قول:
خوب پس در نتیجه اونی که پیکسلاش بیشتره کیفیت عکساش هم بیشتره ، درسته ؟؟؟
نه دوست من اشتباه می کنید.من گفتم یکی از شاخص ها.مثل این میمونه که شما بگین برتری یک ماشین فقط به شتاب صفر تا صد است.در صورتی که تو برتری ماشین ها گنجایش سیلندر ها،تعداد سوپاپ ها،دیفرانسیل جلو یا عقب بودن،انژکتور و ... تاثیر دارن که شتاب صفر تا صد یکی از این شاخص های برتری ست.نقل قول:
پیکسل بیشتر تو عکس وضوح عکس رو بالا می بره ولی در شفافیت و رنگ بندی عکس تاثیری نداره.
ببينيد ...مثلا دو دوربين 2 مگا پيكسلس داريم بين اين كيفيت كدوم بالاتره؟
با توجه به برداشت شما(بيشتر دوستان) كه مگا پيكسل بيشتر كيفيت بالاتر...پس اونايي كه هم مگا پيكسلند هم كيفيتند..!
ببينيد كيفيت ccd (يا در بعضي دوربين ها cmos) .نوع پردازشگر تصوير..ميزان نويز و ...خيلي پارامتر هاي ديگه تعيين كننده ي كيقيتند..
در بعضي دوربين ها براي بالا نشان دادن مگا پيكسل ها سايز پيكسل ها رو كوچكتر ميكنند...و...
ولی مسلماً کیفیت یه دوربین 5 مگاپیکسلی به هیچ عنوان به پای یه دوربین 10 مگاپیکسلی نمیرسه.