من ميگم ++C
كتاب ++C ديتل رو بگير بخون
Printable View
من ميگم ++C
كتاب ++C ديتل رو بگير بخون
ابن بابا داره میگه واسه شروع کار میخوامنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
اونوقت شما میگی سی پلاس پلاس
واقعا که بابا
خوب عزیزم وقتی سر رشته نداری چرا الکی بچه مردم رو گیج می کنی
دوست عزیز من خودم هم وقتی شروع کردم به برنامه نویسی با دلفی 2005 شروع کردم
چون خیلی باحاله
هم سادست و هم پیشرفته
کتابش هم موجوده تو بازار از آقای عباس نژاد قمی که کتاب خیلی خوبیه و مرجع کاملیه
من که میگم دلفی 2005 خیلی خوبه چون از دات نت هم پشتیبانی میکنه و خیلی پیشرفته شده
:arrow: :idea:
دوست عزيز من خودم تا حالا هيچ زبان برنامه نويسي رو تجربه نكردم و بلد هم نيستم اما الان دارم با ++C كار ميكنم و خيلي هم راحت و سادسنقل قول:
نوشته شده توسط zitanix
حتما نبايد قبلش حرفه اي باشي
اين كتاب ديتل اول از C شروع ميكنه بعد به ++C ميرسه
این رو دیگه همه می دونن که زبان سی جز زبان های پیشرقه است و خیلی سخته
شما هم الان که داری کار میکنی جز برنامه های ساده چیزی نمیتونی بنویسی یعنی چیز بیشتری تو این کتب نیست
اگه بخوای پیشرفته کار کنی باید قبلش 2 3 تا زبان ساده رو یاد بگیری
اگر هم دقت کرده باشی این دوستمون میخواد یه برنامه بنویسه بره جشنواره پس برنامه های ساده به دردش نمیخوره
بهتره که با همون زبان های ساده کار کنه تا در آینده با تلاش و پشتکار بتونه یه برنامه نویس ماهر بشه
نبردبون رو پله پله میرن بالا
با زبان پيشرفته ++C برنامه ساده ميشه نوشت اونوقت با زبان هاي ساده برنامه پيشرفته براي جشنواره اره ؟نقل قول:
این رو دیگه همه می دونن که زبان سی جز زبان های پیشرقه است و خیلی سخته
شما هم الان که داری کار میکنی جز برنامه های ساده چیزی نمیتونی بنویسی یعنی چیز بیشتری تو این کتب نیست
اگه بخوای پیشرفته کار کنی باید قبلش 2 3 تا زبان ساده رو یاد بگیری
اگر هم دقت کرده باشی این دوستمون میخواد یه برنامه بنویسه بره جشنواره پس برنامه های ساده به دردش نمیخوره
بهتره که با همون زبان های ساده کار کنه تا در آینده با تلاش و پشتکار بتونه یه برنامه نویس ماهر بشه
نبردبون رو پله پله میرن بالا
چه جالب
تا حالا يه همچين تفسيري از زبان ++C نشنيده بودم
شما منظوره من رو فهمیدی اصلا؟
من میگم این آقا واسه شروع بهتره زبان های ساده رو انتخاب کنه نه مثل شما سی رو
فهمیدی یا باز هم توضیح بدم؟
:?:
باشه از پاسكال شروع كنه اصلا
من معذرت ميخوام هر چي شما بگي
سلام .خوب پايه ترين زبان پاسكاله .دستوراتش رو بلد باشي يادگيري اونيكيا برات راحت تره
سلام دوست عزیز .
من اول از توضیحات امیر جان واقعا تشکر میکنم که الرقم این که با زبان های زیادی کار کرده ولی خیلی رو منطق و بدون تعصب حرف میزنه .
دوست عزیز که c++ رو پیشنهاد دادی باید بگم که این زبان حرفه ای زیاد نمیشه گفت زبان های حرفه ای الان بیشتر شی گرا هستند .و زبان c++ الان در بعضی جاها وقن به کار میاد ولی برای برنامه های ویندوز کاربران از لحاظ شکل و ظاهر و کمی کارائی خوب نمی دانند .
شما اگه یک زبان حرفه ای میخواهید به نظر من دلفی و سی شارپ خوب هست .
واقعا ممنون ! اصلا انتظار نداشتم !
تا حالا به جز دعواهاي خصوصي جز Zitanix که يه توضيح داد و يه کتاب خوب معرفي کرد و امير جان هم که کتابي معرفي کرد من ديگه هيچي نفهميدم !
حالا يه بار ديگه ازتون ميخوام با توجه به نياز هام که تويه 2 تا پست قبلي کامل توضيح دادم ممنون ميشم اگه يه زبان به همراه يه کتاب معرفي کنيد ! از کساني هم که قبلا کتاب معرفي کردند مي خوام 2باره زحمتشو بکشن !
فقط يه ذره متحد تر ! من الان موندوم بين دلفي ، سي ++ ، وي بي و پاسکال و ... چيو انتخاب کنم !
ديگه ديگه ! نستا جان من بيشترين انتظار را از شما داشتم براي کمک ولي ؟