-
براي من عوض كردند
سلام . من دي 510 داشتم مشكل آنتن دهي داشت با پست فرستادم پارس قائم تعمير كردند ولي مشكل حل نشد ظاهرا با بي تي اس مخابرات شهرستان همخواني نداشت ... دوباره فرستادم طبق دستور مديريت ، آقاي .... به جاش يه دي 600 صفر فرستادن اين يكي هم همون مشكل رو در شهر ما داشت . پس فرستادم با يه اختلاف قيمت جزيي كه دريافت كردند يه گوشي صفر D830 فرستادند . مجموعا از ساير شركتهاي ايراني خدمات دهنده يك سر و گردن بالاتر هستند
-
این مورد آخری خیلی جالب بود. واقعاً کف کردم.
-
امروز خیلی عصبیم این پارس قائم دیوونمون کرده . حالا بعدا توضبح می دم فقط تو رو خدا پارس قائم رو تحریم کنید و اگرمی خواید سامسونگ بخرید بدون پارس قائم بخری
-
داداش من سامسونگa810 داشت با ضمانت پارس قايم بعد يه مدت lcd اون سوخت و داد پارس قايم اهواز و اونا فرستادن تهران و واسش عوض كردن به طور رايگان اما بعد يك ماه بش پس دادن.
يه مدت بعد من سامسونگ d500 خريدم ودقيقا همون بلا سر من هم اومد و lcd من هم سوخت و چون تهران درس ميخونم... دادم نمايندگي پارس قايم تهران واسم عوض كردن و 3 روز بعد بم دادن و من هم كه ديگه حالم از سامسونگ بهم خورده بود كلي زير قيمت فروختمش...در كل پارس قايم نمايندگي خيلي خوبيه اما گوشي هاي سامسونگ آشغال هستند.